Strom věčnosti přehled
Marie Lu
Spirit animals série
< 7. díl
Spirit Animals aneb máš také své spirituální zvíře? Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan bývali kdysi obyčejnými dětmi. To se ale změnilo. Ve snaze zastavit krutého nepřítele společně procestovali celý Erdas a jejich dobrodružství se nyní blíží ke konci. Musí se dostat na dávno zapomenuté místo a porazit prastarého nepřítele, který unikl z vězení. Čtveřici hrdinů a jejich zvířata čeká těžká zkouška. Na to, aby zlo zastavili, budou mít jeden jediný pokus. Pokud šanci promarní, svět skončí v troskách…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strom věčnosti. Přihlašte se a napište ho.
Celá tahle série každého čtenáře pohladí po duši. Neuvěřitelně jsem si to užívala a prožívala jsem každý díl ️ byla to krása.
Kniha Strom věčnosti v seznamech
přátelství války hrdinové spirituální zvíře
Výborné završení všech zbíhajících se linek. Napínavé, strhující, vysvětlující. Jen jsem přemýšlela, zda po odeznění účinků žluče došlo k přerušení vazby a zvířata své pány opustila. Možná záleželo na jednotlivých vytvořených poutech. Rozuzlení pomocí stromu věčnosti bylo dojemné a uvěřitelné. Myslím, že jsem nebyla zdaleka jediná, kdo se obával konce. Celou sérii opravdu doporučuji !