Splněné přání přehled
Barbara O'Connor
Každý sen se ti může splnit, když si ho opravdu přeješ! Klárka musí odjet od rodičů k tetě na venkov, kde se jí vůbec nelíbí. Všechno se ale změní, když se objeví chlupatý psí tulák. Kromě vysněného pejska Klára nakonec získá i toho nejúžasnějšího kamaráda a především nový domov a milující rodinu. Neobyčejně poutavý příběh o věrném kamarádství.... celý text
Literatura světová Příroda, zvířata Pro děti a mládež
Vydáno: 2021 , BambookOriginální název:
Wish, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Splněné přání. Přihlašte se a napište ho.

Čteno v angličtině. Jedna z nejkrásnějších knh,co jsem kdy četla. Příběh chytne za srdce.
Kniha Splněné přání v seznamech
v Mé knihovně | 32x |
Téma č. 11- autor jehož iniciály jsou v abecedním pořadí
Citlivě napsaný příběh s pěknou obálkou skrývající smutný děj s tím nejkrásnějším koncem jaký mohl u tohoto vyprávění být.
Na místě Klárky by asi nechtěl být nikdo. Táta si v base zatím trvale udržuje pověst rváče a s mámou není žádná řeč. Dcera jí vůbec nezajímá a nebýt sociální pracovnice, nedopadlo by to s ní vůbec dobře.
Ne, nebojte, neskončí v dětském domově, i když z důvodů nedostačujících domácích podmínek k tomu nemá daleko. Musí jet mimo domov, tohle místo pro ní už není bezpečné. Čekají ji teta a strýc. Ty dva ale v životě nevěděla. Sama neví, jestli je někdy vidět chce. Začíná nová kapitola mého života, ta horší, myslí si.
Žaneta, moje starší ségra, už žije s kamarádkou, ale já musím bydlet někde jinde.
Když se jednou pozná s toulavým psem, chlupatý Štístko jí změní život. A nejen on, ale to se dozvíte z této knihy.