Spolu sníme: Jíme, kde se potkáme, kde jsme doma, kam cestujeme, společně přehled

Spolu sníme: Jíme, kde se potkáme, kde jsme doma, kam cestujeme, společně
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533909/bmid_spolu-snime-65eadae2b0b83.png 3 1 1

Hlavní hodnotou receptů v této knize je láska, kterou chováme k základním vstupním surovinám a díky které je láska cítit i u stolu a nakonec i z nás. Kniha je rozdělena do pěti kapitol receptů, které jsou vždy představeny úvodem, příběhem, díky kterému musíte recept dočíst až do konce. Kapitoly jsou ovlivněny oběma částmi mého života a krásně se prolínají. Najdete zde divokost, svobodu myšlení a čerpání z přírody, ale i tradice a recepty, jež mám spojené se svou rodinou. Chtěla bych vám prostřednictvím této knihy předat část toho, co je ve mně, co si nosím v srdci, co kdy vzniklo pod mýma rukama, k čemu mě vedli všichni, pro které jsem kdy vařila. Pro každého s láskou a čistou radostí. Kniha obsahuje pět hlavních kapitol. V receptech najdete klasické suroviny známé vnitrozemskému Středoevropanovi. Přiznávám, sem tam připluje kreveta a použijeme lahůdkové droždí či pastu miso pro zvýraznění chuti. Ale v základu se jedná hlavně o jednoduché recepty, kde klíčovou roli hraje zelenina. Kuchařka, ke které se rádi budete vracet a skutečně z ní vařit. Kuchařka, která dává receptům skutečnou duši, vy jim pak vdechnete život. To je Spolu sníme.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spolu sníme: Jíme, kde se potkáme, kde jsme doma, kam cestujeme, společně. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

klara.franta
08.03.2024 3 z 5

Hodně exotických receptů, které se přímo v Česku asi budou špatně připravovat, jelikož ne všechny suroviny u nás jsou dostupné tak jak ve Španělsku, kde autorka žije. Nicméně pár sladkých i slaných receptů si z knihy beru a mám v plánu zkoušet. Hezká inspirace a nádherné fotky ze Španělské Asturie.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Spolu sníme: Jíme, kde se potkáme, kde jsme doma, kam cestujeme, společně v seznamech

v Přečtených1x

Autorovy knížky

2021  60%Spolu sníme: Jíme, kde se potkáme, kde jsme doma, kam cestujeme, společně