Spolu to zvládneme přehled

Spolu to zvládneme
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432257/bmid_spolu-to-zvladneme-1vF-432257.jpg 4 24 24

Hudba, kapela, kamarádi a housle. Timea moc dobře ví, co je pro ni v životě nejdůležitější a kam to chce dotáhnout. To by ale nesměla mít ty nejpřísnější rodiče na světě, kteří jí určují, co má dělat, kam chodit a s kým se stýkat. Příkazy a zákazy jsou každodenní realitou jejího života. Takže když se jí naskytne příležitost vydat se se školou na několikadenní výlet do Berlína, neváhá ani vteřinu. Ovšem místo divokého večírku plného nespoutané volnosti ji čeká zážitek, na který nikdy v životě nezapomene. A je možné, že by to ve skutečnosti rodiče se svou péčí až tak nepřeháněli? A co její nejlepší kamarád Adam, který se jí také snaží pomáhat za všech okolností?... celý text

Romány Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo

Spolu to zvládneme, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spolu to zvládneme. Přihlašte se a napište ho.

E.T.007
16.05.2022 3 z 5

Obyčajný príbeh obyčajnej tínedžerky, ktorá rieši bežné pubertálne problémy. Neurazí, nenadchne, ale aspoň si pri jej čítaní môžeme povedať, že v tom nie sme sami - že to v živote proste tak chodí.

Ana72154
24.02.2022 2 z 5

Kniha je pro mě celkem zklamání. Čtení jsem si vůbec neužívala, obzvlášť části s rodiči, což bylo velmi smutné. Čteno v rámci čtenářské výzvy.

Bebe2004
16.06.2021 4 z 5

Knížka se příjemně četla, děj byl pěkný, postavy sympatické. Příběh byl zajímavý. Jediné, co mi vadilo, byl asi konec. Posledních pár kapitol mě nebavilo a celkově mi přišly dost zvláštní.

Knižní novinky (9. týden)

23.02.2020

Kniha Spolu to zvládneme v seznamech