Spomaľ ... a dobrú noc přehled

Spomaľ ... a dobrú noc
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/523017/bmid_spomal-a-dobru-noc-650c0aa7120b1.jpg 4 10 10

Spomaľ a zastav sa na konci dňa. Zababuš sa do periny a nechaj sa unášať do snov s knihou plnou pôvabných veršov uspávaniek, ktoré spieva sama príroda. Kniha z radu Spomaľ, ktorá učí deti vnímavosti k okolitému svetu, je trochu iná ako ostatné. Stále upozorňuje na jedinečné javy odohrávajúce sa v prírode, ale robí to vo veršoch. Akoby spievala večnú uspávanku o tom, čo sa odohráva vonku, keď sa my ľudia chystáme spať. Môžete si ju s deťmi čítať spoločne pred spaním, alebo im nechať voľnosť, aby jej kúzlo objavovali samy, trebárs s baterkou pod perinou. Jemnými ilustráciami a veršami smeruje pozornosť čitateľov na upokojenie ich vlastnej mysli. Stačí sa nadýchnuť, vydýchnuť... stále pomalšie a pomalšie. Dobrú noc, kuviky, lekná, Mesiac.... celý text

Literatura světová Pohádky a bajky Pro nejmenší
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Slow Down... and Sleep Tight, 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spomaľ ... a dobrú noc. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (2)

SonaH
22.10.2023 4 z 5

Zpomal a pozoruj jsme četli se synem (5) před spaním a bylo to naprosto super. Proto jsem se rozhodla pořídit mu i tuto, ale byli jsme zklamaní. Nebyla tak obsáhlá a jednalo se vlastně o skoro stejnou ale velmi zjednodušenou verzi té co už máme. Takže: je krásná, ale pro menší děti 3-4 roky. Jednoduché verše o přírodě. Každopádně koupíme i třetí.

muchomurka
03.01.2022 3 z 5

Nebyla špatná, jednou přečíst mi ale stačilo, že bych ji musela mít doma, to ne. Ani ilustrace mě nějak extra nenadchly.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Spomaľ ... a dobrú noc v seznamech

v Přečtených11x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit2x