Spomienky na teba přehled

Spomienky na teba
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479054/bmid_spomienky-na-teba-Hlp-479054.jpg 4 45 45

Vzpomínky na tebe série

1. díl >

Steffi Lockwoodová sa vracia po brutálnom útoku do rodiska, prímorského mestečka v Connecticute. Chce si vybudovať život od základov, tak ako to najlepšie vie – holými rukami. S dlhoročnou kamarátkou si založí firmu na prerábanie interiérov, lenže dostane ju do viacerých nepríjemných situácií. To by nebolo až také zlé, keby si Steffi nenajala mama bývalého priateľa a neprinútila ju tak čeliť rozhodnutiam z mladosti. Verejného obhajcu Ryana Quinna neprekvapilo, keď ho nechala manželka, no fakt, že opustila aj ich dcéru, ho hlboko zasiahol. V neistej finančnej situácii sa teraz už slobodný otec vracia na miesto, kde vyrastal. Posledná osoba, ktorú by čakal pri prestavbe ich rodinného domu, je Steffi Lockwoodová, prvá láska, ktorá mu pred rokmi zlomila srdce. Hoci sa Ryan a Steffi rokmi zmenili, opätovné stretnutie v nich prebudí staré city. Postupne však začne vychádzať na povrch Steffino tajomstvo. Spojí ich, alebo navždy rozdelí?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

The Memory of You, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spomienky na teba. Přihlašte se a napište ho.

petusska01
05.02.2022 3 z 5

Vidno, že tento príbeh a aj štýl písania je zameraný už na vyspelejších čitateľov. Je to pomalé, každá z postáv si už niečo odžila a riešia sa tam existencialne potreby. Príbeh aj štýl hodnotím ako kvalitný, nie je to jednohubka. Pokiaľ však obľubujete napr Vi Keelandovú, oproti nej je toto viac menej nuda a treba si nájsť tu správnu chvíľu a náladu. Ryan a Steffi boli fajn, Ryan trochu viac. Steffi mi občas prišla ako riadne sebecká krava, pardon, ale musím teda oceniť aj jej samostatnosť, šikovnosť a cieľavedomosť (v práci najmä). Príbehy ostatných postáv tiež znejú zaujímavo, som zvedavá...

Majka1979
08.12.2021 4 z 5

Veľmi zaujímavý príbeh, určite osloví toho, kto má rád príbehy, v ktorých nejde všetko ako po masle.
Ona uteká, aby mala slobodu. Vracia sa, aby utiekla pred tým, čo ju pri hľadaní dohnalo.
On sa trápi, keď utečie. Vráti sa a nechce si ju pustiť k telu.
Všetko sa však komplikuje tým, že ani jeden z nich nezabudol, avšak žiadny návrat nie je jednoduchý.
Každý z nich má za sebou niečo, on nefunkčné manželstvo a dcérku, ona hrozné spomienky z prepadu, ktorý zažila.
Dokážu aj cez toto všetko nájsť opäť k sebe cestu?
Všetko toto sprevádzajú aj príbehy ich kamarátov a známych, všade niekde niečo je. A možno práve tieto problémy ich dokážu viac spojiť :)

lusitta05
16.11.2021 3 z 5

Nebolo to zlé,ale Steffi mi išla svojou tvrdohlavosťou na nervy a nakoniec som bola rada,že príbeh končí. Druhý diel si ale prečítam.

Knižní novinky (44. týden)

31.10.2021

Knižní novinky (11. týden)

14.03.2021

Kniha Spomienky na teba v seznamech