Spracovanie hrozna přehled
Jozef Kováč
Obsah: Predmet, ciele a národohospodársky význam vinárskej výroby, Hrozno ako surovina na výrobu vína, Výrobné zariadenia na spracovanie hrozna, Získavanie a úpravy hroznového muštu, Chemické zloženie muštu a jeho úprava, Kvasenie muštu, Faktory ovplyvňujúce kvasenie, Riadené kvasenie, Ošetrovanie a školenie vína, Filtrácia vína, Fľašovanie vína, Výroba špeciálnych vín, Posudzovanie a kontrola vína, Odpad pri výrobe vína a jeho zužitkovanie, Spracovanie hrozna na nealkoholické výrobky. Prvé vydanie. Cena knihy v čase vydania: 31 Kčs.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spracovanie hrozna. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Spracovanie hrozna v seznamech
v Knihotéce | 1x |
Autorovy další knížky
1990 | Spracovanie hrozna |
1966 | 75 rokov mestskej dopravy v Košiciach 1891 - 1966 |