Správa od mŕtveho chlapca přehled
Katarína Holetzová
Nina sa presťahuje do horského mestečka Canossa s nádejou na lepší život. Ale vzťah s manželom chladne a ona často prepadá depresiám. Nastúpi na miesto učiteľky do prominentnej internátnej školy, kde podľahne problémovému tínedžerovi Damianovi Ostrowitzovi. V snahe pomôcť mu sa čoraz viac zamotáva v klamstvách aj pocitoch viny. Všetko sa zmení, keď jej manžel oznámi, že chlapec za nejasných okolností zomiera. Príbeh sa však v tomto bode vôbec nekončí... Myslela si, že jeho smrťou sa to skončí. Ale potom znova zavibruje telefón...... celý text
Romány Thrillery Literatura slovenská
Vydáno: 2018 , Marenčin PTOriginální název:
Správa od mŕtveho chlapca, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Správa od mŕtveho chlapca. Přihlašte se a napište ho.
Nebolo to zlé, ale ani ma to ktovieako nenadchlo. Lepšie časti sa striedali s tými slabšími. Rozhodne sú aj zaujímavejšie trilery.
Toto je vskutku velmi povedený psychothriller. Jediné proč strhávám hvězdičku je rychlý konec, ale jinak se to četlo opravdu velmi dobře a už na mě v knihovně kouká další kniha od Kataríny Holetzové.
Kniha Správa od mŕtveho chlapca v seznamech
Kniha je písaná pútavým štýlom, nechýba gradácia aj napätie, avšak nepochopila som úplne, či to má byť akože tajomný thriller alebo psychologická dráma do duše ženy alebo len taký bežný príbeh zo života, trochu sa to tam nejasne "premieľalo" a divný koniec mi pokazil celý dojem z knihy. Mňa veľmi neoslovila, čitala sa síce veľmi dobre, ale zážitok po nej som nemala, skôr zmiešané pocity.