Srdce rebelky (2017) | Databáze knih

Srdce rebelky přehled

Srdce rebelky
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/339114/bmid_srdce-rebelky-uHF-339114.jpg 4 88 88

Skotsko, 1745 Na pozadí osudové bitvy u Cullodenu na Skotské vysočině, v níž jakobitská vojska utrpěla porážku od Angličanů, se odehrává jiný souboj – mezi mužem a ženou, jehož vítěznou trofejí je čest, respekt a láska. Skotka Serena MacGregorová už od dětství, kdy jejich údolí napadla skupina vojáků, nemá Angličany vůbec v lásce. A přítel jejího bratra Brigham Langston není výjimkou, přestože stojí ve sporu o krále na straně Skotů… a přestože Serenu přitahuje. I když si tenhle sympatický a příjemný muž získá náklonnost celé MacGregorovy rodiny, Serena se stále zdráhá připustit si ho k tělu. Ale Brigham s ní má jiné plány. Její krása, nadšení a oddanost ho uchvátily natolik, že je rozhodnutý vybojovat nejen svobodu Skotů, ale i Serenino srdce!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin

Rebellion, 1988

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Srdce rebelky. Přihlašte se a napište ho.

petulkapeta
30.11.2024 4 z 5

„Nechtěla jsem se do něj zamilovat," zamumlala Serena. „A teď ho miluju k zbláznění.“

V rámci výzvy jsem si tuto knihy vybrala,ja prostě potrebuju romantiku a kde jinde zkombinovat s tímto tématem než ve Skotsku. Serena byla odvážná a trošku mi ti připomnělo Zkrocení zlé ženy..a I když si tato válka vyžádala nejeden život,nakonec to dopadlo tak jak mělo.

moudivlacek
04.04.2021 5 z 5

Na pozadí krvavých skotských událostí v 18. stol. se odehrává příběh o mladé skotské dračici Sereně, která nenávidí celým srdcem Angličany. Když se bratr Col vrací domů z ciziny se svým přítelem anglickým hrabětem Brigem, dojde k napadení. Serena tak poznává Briga za smutné události. Skotové chystají pomoci princi Karlovi na skotský a anglický trůn. Přesto to není jen příběh o smutku, ale také o milující rodině, o pevné soudržnosti skotských klanů a rodin, ale také o lásce, která se neohlíží na příslušnost zamilovaných. Moc se mi to líbilo. Skotská Vysočina má trvalé místo v mém srdci.

Zelvicka03
06.02.2020 4 z 5

Kniha se mi líbila, ale podruhé už ji číst asi nebudu.

Kniha Srdce rebelky v seznamech

v Mé knihovně103x