Srdcerváči. Kniha 4 přehled

Srdcerváči. Kniha 4
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/466588/bmid_srdcervaci-kniha-ctvrta-8WA-466588.jpg 5 658 658

Srdcerváči / Motýliky série

Čtvrtý díl úspěšné série komiksových románů o lásce, životě a o všem, co se stane mezi tím. Charlie si nikdy nemyslel, že by se Nickovi vůbec mohl líbit, ale teď spolu oficiálně chodí a Charlie pomalu začíná být připravený na to, aby vyslovil ta dvě slůvka: Miluju tě. Nick se cítí podobně, ale má toho v hlavě spoustu dalšího – třeba vyoutovat se před svým tátou a pak je tu taky ještě podezření, že Charlie možná trpí poruchou příjmu potravy. Z léta je podzim a začíná nový školní rok a Charlie s Nickem poznávají, co všechno může láska znamenat. Srdcerváči jsou příběhem o lásce, přátelství, věrnosti, ale také o duševní chorobě. Ve střípcích příběhu Nicka a Charlieho se najde každý z nás... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

Heartstopper. Volume 4, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Srdcerváči. Kniha 4. Přihlašte se a napište ho.

yaoiyuri
včera 3 z 5

Nulový progres vztahu a vývoje postav, zato hromada variací na téma život s poruchou příjmu potravy a jejího vlivu na blízké lidi – problém je, že postavy nás o většině těch úskalí informují stylem, jako by sežraly a následně vyzvrátily slovníky a studie stažené někde na internetu.

Celé to působí povrchně a hodně nedotaženě. Autorka chce čtenářům předat hrozně moc tolerantních myšlenek, morálních poselství a povzbuzení, ale nedaří se jí ukočírovat tu správnou míru jak to všechno nadávkovat, aby to působilo přirozeně. Ta tam je bezstarostná cukrkandlová romantika prvních dílů. Z téhle série se postupem volumek stalo něco úplně jiného. A nejsem si jistá, jestli je to dobře.

andrejci
27.10.2024 5 z 5

Tento díl otevřel vážný problém, který autorka podle mě krásně zpracovala. I když je toto hlavní téma je tam i spoustu cute situací. Opět to hodnotím na na jedničku s hvězdičkou 1*.

monushka
13.10.2024 4 z 5

Už teď se těším, až se mi do rukou dostane další díl :)

Mapa z listí a další knižní novinky (15. týden)

09.04.2023

Knižní novinky (30. týden)

25.07.2021

Mít strach je normální.

Láska nemůže vyléčit duševní chorobu.

Ale taky musíš vědět... Že občas lidi potřebují víc pomoci, než jim může poskytnout jen jeden člověk. A to je láska broučku.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Ocenění knihy (1)

2022 - Goodreads Choice Awards (Graphic Novel & Comics)

Kniha Srdcerváči. Kniha 4 v seznamech