Zmatek v srdci přehled
Ann Maxwell
Grace se porvala s chudobou a násilím, které provázelo její dětství, a stala se váženou soudkyní. Pevně věří zákonům a v souladu se svým přesvědčením je ctí. Až když jí unesou syna, pochopí, že zákon nevinné neochrání. Odhodlá se požádat o pomoc Joea Faroa, odpadlíka a specialistu na únosy. Jejich cesty se totiž kdysi dávno krátce protnuly.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2012 , AlpressOriginální název:
The Wrong Hostage, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zmatek v srdci. Přihlašte se a napište ho.
Za mně je pět hvězdiček málo. Smutné a vážně téma jako je únos dítěte.. někdy trochu moc na moje nervy matky.
Na druhé straně nám ukazuje jak je mateřská láska silná a co je vše matka schopná opětovat a udělat pro své dítě.
Kniha Zmatek v srdci v seznamech
2000 | Jantarová pláž |
1999 | Nevěsta z Blackthornu |
1998 | Jenom on |
2010 | Nepokojná láska |
2009 | Podzimní milenec |
Můžeme být rádi, že žijeme v Evropě. V Mexiku mají zvláštní pravidla, neboli žádná, že žít tam jako žena je velmi nebezpečné a těžké. Příběh je zaměřen na únos dítěte a hledání otce, který zmizel s velkou částkou peněz. Všichni po něm jdou a bohužel Grace jako exmanželka musí čelit různým nástrahám. Dalo se to přečíst, ale že by byla kniha pro mě top to není.