Pátrání v sedle přehled
Soray Nicholas
Stáje Zlatá hvězda série
1. díl >
1. díl nové série pro dívky, ve které hrají hlavní roli poníci, koně, dobrodružství a přátelství. Poppy přijela do stájí Zlatá hvězda, aby si vyčistila hlavu od starostí, které má doma. Strýček a teta ji překvapí neuvěřitelným dárkem na přivítanou – dostane od nich poníka. Do jezdecké školy přijíždějí další dvě dívky, Katie a Milly. Z děvčat se brzy stane nerozlučná trojka. Když se z okolních farem začnou ztrácet koně, rozhodnou se, že přijdou věci na kloub. Jenže stopy vedou k domu divného souseda, kterému se mají velkým obloukem vyhýbat…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pátrání v sedle. Přihlašte se a napište ho.
Jako malá jsem knihu zbožňovala (což není nic nového protože se mi líbily všechny kde jsou koně). Moc se mi líbila zápletka kterou autorka použila, nemohla jsem se dočkat jak to skončí a jsem ráda že jse ji kdy četla.
Kniha Pátrání v sedle v seznamech
2017 | Pátrání v sedle |
2018 | Zákeřná soupeřka |
2018 | Ztraceny v bouřce |
2019 | Rozhodující závod |
Krásný obal s koňmi. Hezký příběh pro všechny co mají rádi takové to příběhy o koních. V této knize vzniklo nové přátelství jak mezi třemi dívkami, které přijely na prázdniny do Stáje zlatá hvězda tak i mezi poníky, které dostaly do péče. Kniha byla napínavá, zábavná,ale hlavně dobrodružná.