Stála jsem u brány nebe a pekla přehled

Stála jsem u brány nebe a pekla
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/385099/bmid_stala-jsem-u-brany-nebe-a-pekla-KAA-385099.jpg 4 29 29

Osobní svědectví dr. Glorie Polo, zubní lékařky z Kolumbie, která byla tak těžce zraněna, že ležela několik dní v kómatu a byla udržována při životě jen pomocí nemocničních přístrojů. Lékaři jí chtěli přístroje odpojit, ale její sestra, také lékařka, trvala na tom, aby přístroje nechali dále v provozu. Během kómatu stanula na onom světě a směla se opět vrátit, aby vydala svědectví těm, kteří nedokážou věřit. Dr. Polo směla nahlédnout do své „knihy života“. A tento zážitek jí natolik otřásl, že se z příkazu Pána stala hlasem volajícím na „poušti víry“ dnešní moderní doby. Tato událost z roku 1995 je dobře zdokumentovaná.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stála jsem u brány nebe a pekla. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Emik87
19.02.2024 4 z 5

Kniha může být pravdivá a nemusí. Může se nám líbit, ale nemusí. Jestli se to opravdu stalo, to ví jen Bůh a autorka sama. Rozhodně si ale čtenář odnese zážitek, který by asi zažít nechtěl. Mě se to četlo dobře.

KITT
04.03.2023 3 z 5

Moc nevím, jak tuto knihu hodnotit. Když jsem ji četl, nešlo tomu moc věřit. I když některé pasáže jsou vykresleny zajímavě, dalo by se říct až věrohodně. Ale celkový dojem z knihy není moc dobrý. Ta kniha je tak zvláštně psaná. A hlavně mi přijde, že není ani nijak ukončená. Mohla tam napsat nějaké shrnutí, co si z toho člověk může odnést. Já prostě této knize nemůžu dát více jak tři hvězdičky. A ani tak nevím, zda jsem jí nepřidal. Knihu určitě doporučuji k přečtení, ale mě moc neoslovila.


karamelka57
19.11.2021 4 z 5

Fascinujúce, no zároveň desivé. Ak bude každý naozaj takto súdený za každú myšlienku, tak potom Pánboh s nami...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stála jsem u brány nebe a pekla v seznamech

v Přečtených45x
v Doporučených1x
v Knihotéce12x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x