Stalingrad přehled
František Kotleta (p)
Bratrstvo krve / Bratstvo krvi série
< 4. díl
Píše se rok 1942 a německá armáda vítězí na všech frontách i díky speciálním vojákům v jejích řadách. Vojákům, kteří jsou prakticky nezničitelní – tedy pokud mají dost cizí krve. A jestli něco v téhle zatracené válce skutečně teče proudem, tak právě krev. Germánský upírský klan se rozpíná do všech stran a jeho nepřátelé jsou rozhádaní a prohrávají jednu bitvu za druhou. Zdá se, že mocnou vládkyni Germánů nic nezastaví. Jenže generál Gerhard začíná pochybovat a slovanský upírský klan se tak snadno nevzdává. Navíc Veronika s Janem Bezzemkem mají plán... Tajné války upírů vrcholí monstrózní bitvou, která se zapíše do dějin Bratrstva krve.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stalingrad. Přihlašte se a napište ho.
Je těžký se oprostit od událostí z trilogie, kde jsou Jan a Gerhard nerozlučná dvojka, a vidět je stát na opačných stranách. Příběhu to ale dodalo background a tak vlastně proč ne. Byla to zábava plná standardní Kotletovy trojkombinace - akce, krve a sexu.
Trochu zklamání. Tak nějak mi tam chyběl typický Kotletův humor, nějaké souznění s postavami jako v předchozích dílech. No zkrátka něco tomu chybělo.
10 nejprodávanějších eknih (srpen)
16.09.2019
10 nejprodávanějších eknih (červenec)
07.08.2019
Knižní novinky (30. týden)
21.07.2019
Kniha Stalingrad v seznamech
2016 | Spad |
2014 | Příliš dlouhá swingers party |
2010 | Hustej nářez |
2017 | Poločas rozpadu |
2020 | Operace Thümmel |
Tak nějak mi tam chyběli ti mimozemšťani... A bylo tam až moc podrobnejch popisů a názvů vojenské techniky... Ale jinak to nebylo špatný.