Stanice Zodiak přehled

Stanice Zodiak
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/242169/bmid_stanice-zodiak-242169.jpg 4 57 57

Kdo vraždí vědce za polárním kruhem? Vyčerpaný člověk, kterého našla loď Pobřežní stráže USA na pláních Arktidy, jel čtyři dny stovky kilometrů na lyžích, aby živým objasnil, proč zahynula celá posádka vědecké stanice Zodiak a proč ona sama vyletěla do povětří Kapitánovi lodi Terra Nova se na jeho vyprávění něco nezdá. Je neznámý skutečně tím, za koho se vydává? Nestihl vědce na polární stanici ještě horší osud, než jaký zachráněný člověk líčí? Mohou za řetěz násilných úmrtí v zemi věčného ledu rozklížené mezilidské vztahy nebo záhadná povaha vědeckého výzkumu, který na Zodiaku probíhal?... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , BB art

Zodiac Station, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stanice Zodiak. Přihlašte se a napište ho.

Terisek99
10.09.2019 3 z 5

Zpočátku kniha ušla, ale po pár kapitolách jsem musela odložit.

ArwenAragorn
05.05.2019 3 z 5

Zpočátku velice čtivý příběh, dobrodružné a napínavé vyprávění o obyvatelích stanice Zodiak a o tom, co se všechno děje na ostrově v Arktidě. Popis prostředí věčného sněhu a ledu se mi líbil. Jenže autor si na závěr přichystal naprosto stupidní sci-fi, které fakt přijmout nemůžu. Úplně souhlasím se čtenářem pod jménem trudoš a za závěr nerada ubírám hned dvě*.
Přesto zkusím ještě jinou knížku od autora.

Ran
13.09.2018 4 z 5

Knížka má výborně napsaný příběh, který se mi četl velmi dobře.

Připravované knižní novinky (20. - 26. 4.)

19.04.2015

Kniha Stanice Zodiak v seznamech