Nejlepší osud přehled
Diane Carey
V šestnácti letech byl Kirk problémový mladík, který si nerozuměl se svým otcem a měl před sebou nejasnou budoucnost. Avšak výlet do vesmíru s otcem, Georgem Samuelem Kirkem, a legendou Hvězdné flotily kapitánem Robertem Aprilem navždy změní Kirkův život, když se z obyčejné cesty stane smrtelná past. Kirk i jeho otec musí bojovat o své životy proti zákeřnému a mocnému nepříteli. Otec a syn společně pohlédnou do tváře smrt a James T. Kirk zahlédne záblesk své budoucnosti a svého nejlepšího osudu.... celý text
Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: 2001 , NetopejrOriginální název:
Best Destiny, 1992
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nejlepší osud. Přihlašte se a napište ho.
Myslím, že tohle by si měl přečíst každý mladý člověk, který vlastně neví co sám provést se svým životem.
Kniha Nejlepší osud v seznamech
Star Trek Star Trek původní sci-fi
1999 | Loď duchů |
2018 | Vetřelci komplet - svazek 5 |
1995 | Vpád |
2001 | Nejlepší osud |
2003 | Hledání |
Velmi povedený a dobře propracovaný startrekovský příběh. Provází nás dospíváním "nejznámějšího" kapitána Hvězdné flotily a působí velmi realisticky. Celé vyprávění je zasazeno do kontextu událostí, které se odehrávají v "současnosti", čímž příběh získává další plusové body. Na druhou stranu linie odehrávající se teď je poměrně krátká a nenarušuje hlavní téma knihy, kterému je věnována většina prostoru.