Starověký Egypt přehled

Starověký Egypt
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524589/bmid_staroveky-egypt-652fc8763c6b1.jpg 4 14 14

Velká kniha Starověký Egypt je doplněným a opraveným překladem z anglického originálu Book of Ancient Egypt britského vydavatelství Future Publishing. Čeká vás nádherná rodinná encyklopedie, celých 164 stránek nabitých informacemi, časovými osami a infografikami...

Literatura naučná Historie Encyklopedie
Vydáno: , Extra Publishing

Book of Ancient Egypt, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Starověký Egypt. Přihlašte se a napište ho.

Hor89
18.12.2022 4 z 5

Menší přehledná encyklopedie ve formátu časopisu. Kniha ("Bookazine") je vhodná jako úvod k dějinám Egypta, a obsahuje spoustu informací, zajímavostí, fotek, ilustrací a map. Vzhledem k formátu ale informace nejdou příliš do hloubky. Oceňuji že se v knize dostalo i na objevy české egyptologie a méně známé faraony.

EF1
22.08.2022 5 z 5

Tato publikace je vhodná pro všechny milovníky starověkého Egypta. Poutavý obsah, velmi povedené grafické zpracování a ještě musím vyzdvihnout úžasnou jednoduchou mapu hned na začátku.

DarkLady
19.08.2018 4 z 5

Umím si představit osvícené kantory, jak tuto publikaci používají místo učebnice.

Kniha Starověký Egypt v seznamech