Šťastná kniha přehled

Šťastná kniha
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540419/bmid_stastna-kniha.jpg 4 401 401

Taky vás někdy napadlo, že byste chtěli změnit svůj život? Odjet meditovat do Indie? Chovat bio ovce na Šumavě? Zachraňovat děti v Africe? Pracovat v baru na středomořské pláži? Taky mě to napadlo, ale upřímně řečeno nechtělo se mi. Místo toho jsem vyzkoušela různé způsoby, jak být šťastnější a přitom si nechat svůj život takový, jaký je: s manželem a dvěma dětmi, s bytem na hypotéku a normální pracovní dobou. A zjistila jsem, že štěstí si nechci schovávat na Vánoce, na dovolenou nebo na někdy jindy.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šťastná kniha. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (121)

Marika Vanova
29.06.2024 audiokniha 1 z 5

Na Šťastnou knihu jsem byla zvědavá, protože jsem se za svobodna jmenovala Šťastná, ale ouha kromě hezké obálky a poslední kapitoly se mi to vůbec nelíbilo, spousta řečí pro nic, takhle si možná můžete pokecat s kámoškou u kafe, ale číst to nebo poslouchat jako audio v podání nezáživného a nehezkého hlasu je hrozný, takže jen jedna hvězdička.

Speaky
24.06.2024 5 z 5

Barbora Šťastná se ve své první knize může právem pyšnit svou schopností sebereflexe, ryzostí a odvahou dívat se na život jinak. To vše s vtipem, nadhledem, skromností a také citem pro jazyk. Mezi mé nejoblíbenější pasáže patřily krásné popisy počasí a nálad za různých ročních období, které mi svou opravdovostí připomněly, co dělá šťastnou i mě :-) A to, věřím, byl účel knihy. Jsem zvědavá na další autorčina díla :-)


Aghatte
11.02.2024 odpad!

Takové ty rádobyvtipné ohrané plky o ženách, matkách a dětech.
Nikdy v životě jsem nečetla žádný blog, a vím proč.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šťastná kniha v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených558x
ve Čtenářské výzvě157x
v Doporučených29x
v Knihotéce111x
v Chystám se číst173x
v Chci si koupit25x