Šťastná za všech okolností přehled

Šťastná za všech okolností
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481615/mid_stastna-za-vsech-okolnosti-NFO-481615.jpg 4 88 88

„Až umřu, kluci,“ říkám svým synům, „chci, abyste věděli, že jsem byla šťastná, protože já dovedla být šťastná za všech okolností.“ Úspěšná herečka a ještě úspěšnější spisovatelka Ivanka Devátá se po letech odhodlala k sepsání autobiografie, které se tak dlouho bránila. I když její život nebyl vždycky šťastný, i když i ji potkávaly problémy, zrady a zklamání, i když i jí bylo často spíš k slzám než k radosti, její talent na štěstí vždycky zvítězil.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šťastná za všech okolností. Přihlašte se a napište ho.

simca9342
04.05.2024 5 z 5

Přečtená před lety

Tyhle povídky a životní postřehy I. Deváté dokážou člověku aspoň trochu zvednout náladu.
Autorka vtipně popisuje své válečné dětství, trapasy, kterých se dopustila , život u divadla , kamarádství, prostě svůj život.

cukrovka
12.04.2024 3 z 5

Knížka je průřezem života Ivanky Deváté. Je to takové bilancování života a trocha bulváru. Chyběl mi vtip a humor, který znám z jejích jiných knih.

Psímáma
04.03.2024 1 z 5

Když jsem v knihovně uviděla knihu od Ivanky Deváté, kterou jsem ještě nečetla, zajásala jsem. Těšila jsem se na její krásnou, bohatou češtinu a intenzivní inteligentní humor a životní moudra. Jaj, to byla tedy mýlka. Pravda, občas jsem se zasmála. A protože bulvár normálně nesleduju v žádné podobě, kniha mi ho nahradila. Mnohé pasáže jsou obsažené v jiných knihách, takže vlastně úplně nechápu důvod vydání této. A asi jsem fakt prudérní, ale popisy intimit mi nějak k mojí představě o Ivance Deváté nesedly. Jsem znechucená.

Žebříček nejprodávanějších knih minulého týdne (beletrie)

10.12.2021

10 nejprodávanějších knih minulého týdne (beletrie)

02.12.2021

10 nejprodávanějších knih minulého týdne (beletrie)

25.11.2021

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Šťastná za všech okolností v seznamech