Šťastní a mrtví přehled

Šťastní a mrtví
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413800/bmid_stastni-a-mrtvi-1Gb-413800.jpg 4 136 136

Ta žena ležela na zádech, ruce u boků, nohy natažené, jako by už spočívala v rakvi. Nevidoucí oči upírala vzhůru, koutky mrtvých úst se zvedaly, jako by se smála. Vyšetřovatelé měli okamžitě jasno: znovu zaútočil sériový vrah, kterého bulvár překřtil na Shropshirskou zmiji. Všechny jeho oběti vypadaly, jako by opustily svět v nejšťastnější chvíli svého života. Nedaleko odtamtud začal nový život Ben Hofland. V ospalé vesničce, kde se narodil a kam se teď po rozvodu vrátil s jedenáctiletým synem, konečně našel práci. Jako by se pro něj i pro Ollieho všechno začalo obracet k lepšímu. Poprvé za pár měsíců se Ben cítí doopravdy šťastný…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Baronet

Lucky Ones, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šťastní a mrtví. Přihlašte se a napište ho.

Pavlína2019
30.01.2025 5 z 5

Skutečně perfektně napsaná kniha. Žádné překvapení, tento autor píše skutečně výborně. Napínavé jako hrom, žádná hluchá místa a žádní trapní detektivové, jak jsem občas v knihách našla.
Člověk absolutně nepřijde na to, jak to je a pokud si to myslí, je to skutečně jinak. :-)
Mohu napsat opravdu jenom samou chválu, musíte si tento thriller přečíst.
Ale je pravda, že bylo tak komplikované, že brzy nebudu vědět, o čem kniha byla.
Vůbec ale nevadí. Hlavně že jsem si to užila.
Tak ohromně dobře propracovanou zápletku, to se prostě musí umět.
Jen do toho!

Adriena838772
13.06.2024 5 z 5

Tahle knížka byla fakt moc dobrá a moc se mi to líbilo

barusak1
14.01.2024 5 z 5

Velmi povedená kniha

Knižní novinky (22. týden)

26.05.2019

Kniha Šťastní a mrtví v seznamech

v Mé knihovně161x