Statistická pravděpodobnost lásky na první pohled přehled

Statistická pravděpodobnost lásky na první pohled
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/123809/bmid_statisticka-pravdepodobnost-lasky-n-H4J-123809.jpg 4 109 109

Kdo by si byl pomyslel, že pouhé čtyři minuty dokážou všechno změnit? Sedmnáctiletá Hadley zažívá snad nejhorší den svého života. Letí do Londýna na svatbu svého otce a ženy, kterou v životě neviděla. Navíc o pouhé čtyři minuty zmešká svůj let a uvízne na newyorském letišti. Čekání jí zpříjemní přitažlivý mladík, s nímž se seznámí v odbavovacím prostoru. Jmenuje se Oliver, je to Brit a má sedadlo 18C. Hadley 18A! Román o rodinných vztazích, druhých šancích i prvních láskách se odehrává během 24 hodin a roli v něm hrají osudné náhody i rozmary času, které zamotají život dvěma mladým lidem.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Argo
Originální název:

The Statistical Probability of Love at First Sight , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Statistická pravděpodobnost lásky na první pohled. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (32)

marianna7090
06.02.2024 4 z 5

Žiadne veľké očakávania a myslím si, že práve preto som bola príjemné prekvapená. Oddychová, zaláskovaná knižka čo sa ľahko a rýchlo číta, plná veľmi zaujímavých myšlienok do života.

Vknihách
19.03.2022 4 z 5

Trochu som sa zľakla, či príbeh 24.hodín nebude až príliš podrobný (chápete... ľudské potreby, monológy, nudné dialógy, každé žmurknutie a podobne). Našťastie príbeh Hadley a Olivera bol doplnený kapitolami o minulosti (to mi padol kameň zo srdca). Vzájomné sympatie hlavných hrdinov, tínedžerov,neboli okaté a nešlo o lásku na prvý pohľad (alebo že by predsa?- v každom prípade..
). Dej,aj samotné spoznávanie postáv bolo plynulé, prirodzené. Presne pre tento typ literatúry,pre mládež,vhodné. Bolo by to príjemné čítanie, avšak u mňa bol kameňom úrazu Hadley-in otec X( tieto kapitoly,kde sa vyskytuje,mi pili krv. Chápem, že sa rozvody dejú denne, nie vždy to je jednoduché,no správanie tohto chlapa bolo na facku(keby len na jednu!)... Napriek do seba zahľadenému otcovi, ktorý mi pil krv,sa kniha čítala dosť rýchlo. Autorkin štýl je fajn a musím povedať, že aj keď bol záver presladený,akosi to do celého príbehu zapadlo...a čo sa týka názvu, zvláštne,ale jediná zmienka v príbehu o štatistike nesie názov celej knihy.


Zlatinka.Emilly
06.09.2020 5 z 5

Moc se mi to líbilo, přečteno do24 hodin. Určitě si tuto knihu znovu ráda přečtu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Statistická pravděpodobnost lásky na první pohled v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených141x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených11x
v Knihotéce45x
v Chystám se číst43x
v Chci si koupit18x

Štítky knihy

zfilmováno letiště romance

Autorovy další knížky

2012  72%Statistická pravděpodobnost lásky na první pohled
2023  78%Nepotopitelná Greta James