Miluj mě vším přehled
Jennifer Probst
Stavitelé snů série
< 3. díl
Tristan Pierce opustil své bratry i rodné město, aby se věnoval vlastním cílům a snům. Nikdy však nezapomněl na mladičkou Sydney Greenovou, se kterou kdysi prožil krátký, ale o to vášnivější románek. Rozchod, který následoval, už tak příjemný nebyl, a Tristan se k němu v myšlenkách mnohokrát vracel. Teď se musí vrátit domů a spolu s bratry převzít rodinný podnik. Dostane jeho láska druhou šanci navzdory chybám, kterých se v minulosti dopustil? Sydney Greenová Tristana milovala celým srdcem. S jeho odchodem ji však opustila i důvěra a ochota znovu se zamilovat. Teď se ale vrátil a Sydney tuší, že dřív nebo později bude muset čelit nejen jemu, ale také hlubokému tajemství, které roky skrývala…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2020 , Ikar (ČR)Originální název:
All or Nothing at All, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Miluj mě vším. Přihlašte se a napište ho.
Tato série se mi líbila moc, ale na první sérii J. P. to nemá. Tristan byl od začátku taková záhada a byla jsem zvědavá, jaký bude, a nakonec jsem si ho oblíbila, i když někdy bych mu dala flákanec a Sydney samozřejmě taky. Ovšem, k tomuto žánru to patří, oddychové, nenáročné, ale lechtivé a strhující. Já si to užila. Z celé série, a tedy možná i ze všech autorčin knih se mi tato zdála nejméně prošpikovaná erotikou. Možná by se mi spíš hodilo hodnocení 4,5*, nevím přesně co, ale něco malinkého mi tam chybělo.
Pěkný zakončení příběh tří bratrů.
Tento díl se mi líbil byla jsem zvědavá jak to mezi Tristanem a Sydney bylo a bude i když chvílemi mi rozum stál nad Tristanovým chováním. No musela být zápletka.
Knižní novinky (21. týden)
17.05.2020
Kniha Miluj mě vším v seznamech
sex láska erotika sourozenci romantika podnikání podnikatelé erotické romány sourozenecké vztahyAutorovy další knížky
2013 | Manželská smlouva |
2015 | Hledání vytouženého dne |
2014 | Manželská past |
2019 | Miluj mě jakkoli |
2014 | Manželský omyl |
Krásné zakončení této úžasné série. Nelze si ji nezamilovat :-)
Všichni bratři měli svůj příběh a já si je všechny zamilovala i s jejich protějšky. Nesnáším loučení…..všichni mi budou chybět.
První polovina knihy se čte lehce…po odhalení otce malé Beccy bych Tristanovi za své chování dala pár facek a nakopala do zadku. I na chování Sydney mi občas přestával rozum stál, ale co, muselo tam být nějaké drama, které mělo samozřejmě šťastný konec .-)
Nebudu nikoho z nich soudit, oba dva měli ke svému chování důvody.
Roztomilá Becca byl tmel celé rodiny. Já si to užila na maximum.
Celou sérii ráda doporučím dalším čtenářům.