Miluj mě vším přehled

Miluj mě vším
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/444404/bmid_miluj-me-vsim-uq7-444404.jpeg 4 428 428

Stavitelé snů série

< 3. díl

Tristan Pierce opustil své bratry i rodné město, aby se věnoval vlastním cílům a snům. Nikdy však nezapomněl na mladičkou Sydney Greenovou, se kterou kdysi prožil krátký, ale o to vášnivější románek. Rozchod, který následoval, už tak příjemný nebyl, a Tristan se k němu v myšlenkách mnohokrát vracel. Teď se musí vrátit domů a spolu s bratry převzít rodinný podnik. Dostane jeho láska druhou šanci navzdory chybám, kterých se v minulosti dopustil? Sydney Greenová Tristana milovala celým srdcem. S jeho odchodem ji však opustila i důvěra a ochota znovu se zamilovat. Teď se ale vrátil a Sydney tuší, že dřív nebo později bude muset čelit nejen jemu, ale také hlubokému tajemství, které roky skrývala…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

All or Nothing at All, 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Miluj mě vším. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (81)

Pája699
25.09.2024 4 z 5

Krásné zakončení této úžasné série. Nelze si ji nezamilovat :-)

Všichni bratři měli svůj příběh a já si je všechny zamilovala i s jejich protějšky. Nesnáším loučení…..všichni mi budou chybět.

První polovina knihy se čte lehce…po odhalení otce malé Beccy bych Tristanovi za své chování dala pár facek a nakopala do zadku. I na chování Sydney mi občas přestával rozum stál, ale co, muselo tam být nějaké drama, které mělo samozřejmě šťastný konec .-)
Nebudu nikoho z nich soudit, oba dva měli ke svému chování důvody.

Roztomilá Becca byl tmel celé rodiny. Já si to užila na maximum.

Celou sérii ráda doporučím dalším čtenářům.

Mi-šu-le
29.07.2024 5 z 5

Tato série se mi líbila moc, ale na první sérii J. P. to nemá. Tristan byl od začátku taková záhada a byla jsem zvědavá, jaký bude, a nakonec jsem si ho oblíbila, i když někdy bych mu dala flákanec a Sydney samozřejmě taky. Ovšem, k tomuto žánru to patří, oddychové, nenáročné, ale lechtivé a strhující. Já si to užila. Z celé série, a tedy možná i ze všech autorčin knih se mi tato zdála nejméně prošpikovaná erotikou. Možná by se mi spíš hodilo hodnocení 4,5*, nevím přesně co, ale něco malinkého mi tam chybělo.


trynitrix
08.07.2024 4 z 5

Pěkný zakončení příběh tří bratrů.
Tento díl se mi líbil byla jsem zvědavá jak to mezi Tristanem a Sydney bylo a bude i když chvílemi mi rozum stál nad Tristanovým chováním. No musela být zápletka.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (21. týden)

17.05.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Miluj mě vším v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených634x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených35x
v Knihotéce347x
v Chystám se číst202x
v Chci si koupit50x
v dalších seznamech4x