Stejná jako ona přehled
Nora Roberts
Adriana je bývalou dětskou hvězdou videí o fitness, jimiž se proslavila její matka. O deset let později se konečně podaří i jí prosadit se s vlastní sérií. V pozadí ale číhá hrozba. Už několik let dostává Adriana dopisy, z nichž mrazí. Že by měly něco společného s tragickou nehodou, při níž kdysi zemřel Adria- nin otec? Matka bere nebezpečí na lehkou váhu, ale výhrůžky přejdou od slov k činům…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , AlpressOriginální název:
Legacy, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stejná jako ona. Přihlašte se a napište ho.
Myslela jsem, že to bude pouze romantika a nakonec po Adrianě šel sériový vrah, což bylo na příběhu asi to nejakčnější. Vztah mámy a dcery mě docela štval, ale bohužel to někdy tak bývá, nakonec jsou mezi sebou pochopeny až v dospělosti. Co se mi vlastně líbilo, bylo to, že příběh začal od malé Adriany až po dospělost, takže plno let vyprávění, jak se prodírala životem.
Ani slovo, Někdo klepe a další knižní novinky (28. týden)
10.07.2022
Kniha Stejná jako ona v seznamech
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Další kniha autorky je příjemně čtivá, snad jen trochu méně akční a se spoustou jógy. Detektivní zápletka je zajímavá a padouch byl pořádné psycho.