Nevinnost přehled

Nevinnost
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127854/nevinnost-127854.jpg 3 51 51

Stella Blomkvistová série

V jezírku na řece Öxará je nalezena mrtvola mladé ženy. Místní tisk rychle „odhalí“ viníka: má jím být otec zesnulé, íránský přistěhovalec, který měl na své dceři spáchat vraždu ze cti, protože byla těhotná. Když však mladá advokátka Stella Blómkvist začne s vyšetřováním, zjistí, že případ je mnohem komplikovanější, než si až dosud myslela. Narazí totiž na skupinu bezohledných mužů, kteří obchodují s drogami a zneužívají mladé ženy.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)

Morðið í Drekkingarhyl, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nevinnost. Přihlašte se a napište ho.

Julka5259
21.08.2024 2 z 5

Dlouho jsem uvažovala o tom, že knihu odložím nedočtenou, Hlavní hrdinka je nesympatická, dvě třetiny textu buď shání nějakou společnost k nočním radovánkám,, lhostejno zda muže či ženu, nebo se stará o "stellinčino prasátko". Vlastně až v poslední třetině se opravdu věnuje vyšetřování. Teď mě napadlo, že jsem nikde nenarazila na zmínku, že by za své právnické služby dostala honorář. Pokud jde o finance, vždy mluví jen o vymáhání dluhů.

esfinge
15.01.2018 3 z 5

Trvalo mi dele, nez jsem se zacetla. Tak po tretine knihy uz se dalo cist i se zaujetim. Ovsem ty strasna jmena postav...chapu, ze na Islandu jsou asi normalni, ale ja v tom mela chvilema dost zmatek.

maličkán
03.09.2017 2 z 5

Nic moc, toto druhé dílo od autorky a již další číst nebudu.Takové neslané, nemastné, nemohu jejímu stylu přijít na chuť.

Kniha Nevinnost v seznamech