Vlčí světy přehled
Allan Cole , Chris Bunch

Věčný Císař vládl nesčetným světům po celé galaxii. Velel obrovským armádám a flotilám, ale když potřeboval vyřešit nějaký „menší“ problém, svěřil jej oddílu Kudlanek a jeho malé skupině specialistů. Tentokrát Císař nařídil zpacifikovat Vlčí světy – planety bezvýznamné soustavy, která povýšila vesmírné pirátství na pokleslé umění. Skupina Kudlanek mohla použít tolik mužů, kolik potřebovala – za předpokladu, že bude potřebovat maximálně dva.... celý text
Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: 1999 , PerseusOriginální název:
The Wolf Worlds, 1984
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlčí světy. Přihlašte se a napište ho.

Druhý Sten pokračuje v duchu toho prvního, jen tentokrát už nepotřebuje první část na představování univerza a namísto toho se rovnou vrhne do Císařovy speciální operace v Lupuské hvězdokupě. Sten jakožto prvotřídní profík to samozřejmě válcuje na celé čáře, ale jinak přímočarou akční řežbou stále prosakuje ten úžasný cynismus (hlavně v kapitolách jednání Císaře nebo vládců Hvězdokupy).

Pátou hvězdičku, kterou jsem v prvním dílu marně hledal, připisuji právě Vlčím světům. Oproti, také velmi zdařilému prvnímu dílu, je pokračování doslova nabité akci. A přesně to od takových knih chcete. Oddíl Kudlanek je skutečně skvělá parta a bavili mě od začátku až do konce.
Kniha Vlčí světy v seznamech
v Mé knihovně | 51x |
Zde se opravdu něco děje a má to spád