Steve & já přehled
Terri Irwin
Steve Irwin, postava známá ze série televizních seriálů také pod jménem Lovec krokodýlů. ProsluI zejména svou prací s nebezpečnými zvířaty a svými často kaskadérskými kousky s krokodýly. I v naší televizi vysílali (na některých kanálech ještě stále vysílají) seriály o jeho obdivuhodné práci s plazy a s australskou faunou vůbec. V Austrálii založil zoologickou zahradu a díky zmíněným seriálům se stal opravdovou celebritou. Bohužel, v roce 2006 nešťastnou náhodou zemřel při potápění – přes všechny jeho odvážné kousky ho nakonec zabilo vlastně mírumilovné zvíře. V knize Steve & já vypráví jeho žena, Terri Irwinová, příběh jejich společných a nezapomenutelných dobrodružství – od boje s jedovatými hady přes záchranu velkých nebezpečných krokodýlů, setkání s velrybami a spoustu dalších až po smutné dobrodružství poslední. Kniha Steve & já je nejen skutečným a dojemným příběhem, ale také báječným dobrodružstvím života s člověkem, který se stal legendou. Je příběhem, který napsala žena nejpovolanější. Ta, která ho milovala. ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Steve & já. Přihlašte se a napište ho.
Steve Irwin alias Lovec krokodýlů mě nikdy nepřestane fascinovat. Jeho životní příběh je skoro stejně neskutečný jako on sám.
Kniha Steve & já v seznamech
Krásný příběh psaný srdcem člověka, který Steva Irwina miloval a jeho odkazu teď věnuje svůj život. Stevova smrt zasáhla lidi po celém světě. Práce rodiny Irwinových ovlivnila ochranu Australské přírody a oslovila milióny lidí. Je úžasné, že Terri se svými dětmi pokračují ve Stevově práci. Jen je škoda, že kniha u nás vyšla v tak nízkém nákladu a je problém ji sehnat.