Stín na písku přehled
Joe Dever
Lone Wolf - série Kai série
< 5. díl
Jsi Lone Wolf - Osamělý vlk, poslední z rytířů řádu Kai. Tvá diplomatická cesta do pouštní říše Vassagonie se záhy změní v boj o holý život. Ve Stínu na písku budeš pronásledován zlověstným nepřítelem, který je odhodlán tě zabít za každou cenu. Dobrodružství Lone Wolfa představují unikátní interaktivní sérii, v níž se každý čtenář stává hrdinou a sám rozhoduje o průběhu napínavého příběhu. Každou epizodu lze hrát samostatně, nebo je lze zkombinovat a získat tak fantastický RPG epos. Kniha obsahuje krom hlavního příběhu i bonusové dobrodružství!... celý text
Literatura světová Fantasy Gamebooky
Vydáno: 2013 , MytagoOriginální název:
Shadow on the Sand, 1985
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stín na písku. Přihlašte se a napište ho.
Za mě jeden z nejlepších dílů série. I po pětadvaceti letech si pamatuji pasáž s nákazou v kanalizaci a následné vynoření v lázních a hledání léku. Většina dobrodružství se odehrává v "pouštních oblastech" a to já můžu. Hadánky a zvraty kniha též obsahuje a celkově jde o parádní dobrodružství.
Toto je za mě takové nejslabší. Je to sice děleno na 2 části, ale nějak to tu postrádalo švih.
Kniha Stín na písku v seznamech
1992 | Útok ze tmy |
1993 | Oheň na vodě |
2012 | Kaltské jeskyně |
1996 | Meč slunce |
2018 | Stíny nad řádem Kai |
Stín na písku se mi líbil, a to docela hodně.
Asi poprvé druhého dílu jsem se vyděsil, protože jsem se začal obávat o svůj majetek, především o kouzelný mečík :)
Prostředí bezva, konečně byla trochu víc zapojena mapa. Osobně bych uvítal ještě větší zapojení ve všech dílech, protože já osobně mám A3 mapu a průběžně kontroluju kde jsem a kam bych se měl vydat.
Jako všechny poslední díly, pro mě moc snadné, ale bez hraní předchozích knih by to asi bylo značně náročnější.