Stín olivovníku přehled
Jo Thomas
Dnes si můžete koupit on-line téměř všechno. Ruthie Collinsová se rozhodla pro statek v Itálii. Když se Ruthie jednoho dne probudí a zjistí, že získala vysněný italský statek, její život se doslova obrátí vzhůru nohama. Okamžitě nasedne do auta a vydá se na cestu vstříc novému dobrodružství. Jakmile ale dorazí na místo, její romantické představy berou brzy za své. Vysněný dům je spíše polorozpadlá usedlost a sbližování se s novými sousedy, k nimž patří i bouřlivák Marco Bellanuovo, také není právě nejjednodušší. Romantický příběh plný vtipných situací od bestsellerové autorky.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , MOBA (Moravská bastei)Originální název:
The Olive Branch, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stín olivovníku. Přihlašte se a napište ho.
Oddychové čtení na dovolenou. Moje první a poslední kniha od autorky. Trochu jednoduchá a hloupoučká Ruthie, která se snaží konečně ve svém životě něco dokázat - přes nákup téměř ruiny (kterou předem neviděla) - až po vztah k mužům, mi k srdci fakt nepřirostla. Přečtu hodně knih, ale s tak primitivním dějem a fakt primitivní hlavní postavou už jsem se dlouho nesetkala. V podstatě je to výsměch všem pěstitelům oliv. Přišla, viděla, nestarala se o olivovníky, a přesto sklidila. Jo, vlastně byla nadaná malířka a usmířila desítky let znepřátelenou rodinu.
Pozlacená, Všemi smysly a další knižní novinky (30. týden)
21.07.2024
Knižní novinky (45. týden)
03.11.2019
Kniha Stín olivovníku v seznamech
venkov Itálie romantika statek
2019 | Stín olivovníku |
2021 | Vůně španělských třešní |
2022 | Za italským snem |
2024 | Útěk do Provence |
Milé, letné a nenáročné čítanie na dovolenku, alebo keď potrebuje človek vypnúť a knižne odcestovať opäť do Talianska. Na jedno prečítanie super a knižka pohladila po duši.