Stmívání, pravá láska a vy přehled
Louise Deacon
Některé dívky mají v lásce štěstí, jelikož instinktivně dokáží rozpoznat muže, který je může učinit šťastnými. Jejich úspěch je tajemstvím dokonce i pro ně samotné. Kniha psycholožky Louise Deaconové toto tajemství odhaluje. Na příkladu ságy Stmívání dokazuje, jak romantické knihy a filmy ovlivňují názory žen na milostné vztahy, pomocí praktických příkladů a návodných rad odkrývá zavedená klišé a učí čtenářky poznávat svou osobnost i své skutečné touhy a potřeby. Každá dívka má právo na štěstí a s touto knihou se její šance mnohonásobně zvyšují!... celý text
Pro ženy Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: 2012 , Mladá frontaOriginální název:
Twilight, True Love and You, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stmívání, pravá láska a vy. Přihlašte se a napište ho.
Celkem slušný self-help rádce. Autorka na příkladu Stmívání ukazuje úskalí romantických příběhů - jak ovlivňují náš pohled na muže a vztahy s nimi. Velmi trefně ukazuje na některé aspekty vztahů Belly s dalšími postavami (nejen s Edwardem a Jacobem, ale třeba i s Mikem, jejími rodiči atd.). Kniha obsahuje také docela dost podnětných otázek k zamyšlení.
Skvělý psychologický rádce, který mě bavil víc než samotné Stmívání.
Se vším uvedeným sice nesouhlasím, ale s 90% ano.
Kniha Stmívání, pravá láska a vy v seznamech
partnerské vztahy romantika populárně-naučné publikace muži a ženy psychologie osobnosti
Když vezmete příběh a postavy ze série Stmívání, přidáte jejich rozbor vztahů a pošlete je mezi nás lidi do reálného světa, tak může vzniknout tato kniha. Proč ne, příjemné překvapení. Vlastně taková sonda do tématu jakého si k sobě hledat partnera, jak se mít ráda a co vše netrpět dobrovolně ve vztahu. Mohlo to být o 150 stran kratší, ale jsem spokojená.