Kazeta s brontosaurem přehled
Wendy Darlenová (p)
![Kazeta s brontosaurem Kazeta s brontosaurem](https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/22009/kazeta-s-brontosaurem-22009.jpg?v=1246648274)
Koníčkem Laury Huntové je filmování – vyhraje dokonce jednu amatérskou soutěž a odměnou jí má být pobyt v Anglii. Přátelé jejích rodičů žijí v panském sídle nedaleko proslulého Stonehenge a Laura se těší na krásné záběry. Ale pak natočí něco, co neměla, a začíná se odvíjet řetěz záhadných událostí končící násilnou smrtí. Následuje další vražda a Laura ví, kdo je spáchal. Přesvědčivý důkaz však chybí, a tak se rozhodne ho získat, třebaže se sama ocitne v nebezpečí. Vrah nezná žádné ohledy… ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kazeta s brontosaurem. Přihlašte se a napište ho.
![Pythonissam Pythonissam](https://www.databazeknih.cz/img/users/24_/241188/m_pythonissam.jpg?v=1720604030)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Knihu bych doporučila jako ostatní ze séerie Stopy Hrůz. Jsem zvyklá hlavně na jednoho přímého spisovatele, a to R. L. Stine, avšak ani ostatní nemají špatný styl psaní.
Příběh byl zajímavý, zaujal mne a přečten byl na jeden dech. A pokud máte rádi záhadu Stonehenge, pak i Vás tato kniha osloví.
![Kontryhelka Kontryhelka](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Kniha nenadchla ani neurazila. Děj byl zajímavý, ale zase ne tak, abych si knihu přečetla více než jednou. Jak u ostatních bylo mým dobrým zvykem.
Kniha Kazeta s brontosaurem v seznamech
v Mé knihovně | 37x |
1995 | ![]() |
1998 | ![]() |
2000 | ![]() |
1999 | ![]() |
1997 | ![]() |
Ale jo, na českou spisovatelku Wendy Darlenovou je to myslím si vrcholné literární dílo. Sice jsem čekal více tajemna a nadpřirozena, ale i tak postavy mě nebyly protivné, příběh měl svoji logiku a spád. Celkově tedy této detektivce 71%.