Malý mstitel přehled

Malý mstitel
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21997/maly-mstitel-21997.jpg 4 28 28

Stopy hrůzy 99, ze seriálu Prokletá škola. Na Borgentownské střední škole všichni obdivují B-Rangers, čtyři studenty, kteří společně podnikají různé dobrodružné věci. Sheena by se ráda stala jednou z nich, i když přitom riskuje, že ztratí svého nejlepšího kamaráda Dicka. Podstoupí řadu zkoušek a nakonec jí zbyde jen poslední – strávit odpoledne a noc v pusté krajině za městem jen s minimální výbavou. Tahle zkouška přežití se Sheeně zpočátku zdá snadná, ale pak se objeví první mrtvý… Zdá se, že v jejích stopách kráčí někdo šílený, kdo se rozhodl zabíjet. Noční tmou se míhá přízrak Indiána, který rozsévá smrt. ... celý text

Literatura světová Horory
Vydáno: , Signet

Little Revenger, 1999

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Malý mstitel. Přihlašte se a napište ho.

Petra-Nela
01.11.2024 4 z 5

Pribeh se me libil, ale konec mohl byt lepsi, neni tam napsane jak to dopadlo s Alison. Jinak super cteni do vlaku

Martin82
07.06.2023 5 z 5

Souhlasím, že tento příběh je nejlepší od Andrew Halla a v top 5 v seríi SH. Děj je ve stylu přežití v noční přírodě, kdy se prolínají děje vždy po kapitolách - přítomnost a minulost. Velmi dobře napsané - napínavý příběh, žádná nuda, v půlce knihy už jsem to prostě musel dočíst, jak mě děj vtáhnul. Závěr nebyl kýč a měl svoji logiku 90%.

Kontryhelka
02.12.2020 5 z 5

Tak v kůži hlavní hrdinky bych nebyla ani za prachy. Vůbec jsem jí do nezáviděla a strašně jí fandila až do konce. Naštěstí vše zvládla, ale za jakou cenu. Pěkně děj svištěl, spousta zajímavých okamžiků.

Kniha Malý mstitel v seznamech

1999  79%Utopená Sally