Nejlepší přítelkyně přehled
Robert Lawrence Stine
Stopy hrůzy - Ulice strachu série
Kdo je Honey Perkonsonová? Všem na Shadysideské střední škole říká, že je nejlepší kamarádkou Becky Norwoodové. Ale Becka si je jistá, že se s Honey nikdy předtím nesetkala. Honey se systematicky vtírá do Becčina života a ve všem ji kopíruje. Ale když si Becka dovolí mít víc než jednu „nejlepší kamarádku“, začnou se dít hrozná neštěstí. Chce Honey jenom mít přítelkyni? uvažuje Becka. Nebo chce mít víc – mnohem víc?!... celý text
Literatura světová Horory Pro děti a mládež
Vydáno: 1995 , Studio dobré nálady - nakladatelství KreditOriginální název:
The Best Friends, 1990
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nejlepší přítelkyně. Přihlašte se a napište ho.
Ten konec knížky byl slušně řečeno velmi originální...žádné vysvětlení proč se ta slečna Medík tak chovala. Příběh nenadchne ale ani neurazí..béčko hraničící s céčkem - 50%
Kniha Nejlepší přítelkyně v seznamech
Fajn ženský psycho-thriller, který teda ovšem napsal chlap. Trochu mi připomněl film Spolubydlící (ten devadesátkovej, kde hrála Bridget Fonda). Líbilo se mi, jak je dlouho nejednoznačné, jestli si to Becky jen namlouvá, nebo jestli je Honey opravdu totálně psycho. Konec to ale rozsekl (nebo rozřízl, chcete-li). Za mě dobře děsivé zakončení, ale asi s ním nebylo spokojeno více lidí včetně samotného autora, protože několik let po tomhle napsal ještě pokračování, tady ale bohužel nevyšlo.