Pod hrozbou smrti přehled

Pod hrozbou smrti
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/5582/bmid_pod-hrozbou-smrti-00X-5582.jpg 3 121 121

Šestnáctiletý Andy Moser překvapí v bytě svých rodičů zloděje, kteří se ho pokusí zabít. V poslední chvíli ho zachrání dívka Elizabeth – ale jen za cenu, že ho odvede s sebou do Země duchů. Protože Elizabeth je mrtvá… Tak jako ona přebývají v Zemi duchů tisíce mrtvých, kteří nemohou nalézt pokoje, neboť si ze života přinesli dluh a ten je nutné splatit. V tom jim však brání nejrůznější nástrahy, monstrózní příšery a nestvůry, zdivočelá zvířata, zločinci. Andy chce zpátky domů, do života, ale nejde to ani s Elizabethinou pomocí. Jedinou nadějí nakonec zůstává záhadný Strážce mlhy…... celý text

Literatura světová Horory
Vydáno: , Studio dobré nálady - nakladatelství Kredit

Beyond Terror, 1991

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pod hrozbou smrti. Přihlašte se a napište ho.

Petra-Nela
předevčírem 5 z 5

První knìžka ze série od manželů Siegel, zatím se mě příběh líbil, jsem zvědavá na další dìly.

zimka.r
10.01.2022 2 z 5

Jednohubka na sobotní odpoledne. Na ZŠ jsem to hltala, nyní mne to už tak neoslovilo a ještě mne překvapilo, že to nemá konec a pokračování příště....tak uvidím, zda tomu nějaké další volné odpoledne obětuji :)

Ayna
06.08.2021 2 z 5

Série Země duchů se mi moc nelíbila ani v době, kdy jsem byla cílovou skupinou, bylo to moc natahované a o ničem. Hlavně mi to ani mezi ostatní Stopy hrůzy nesedí, protože spíš než horor je to putovní fantasy, kdy skupinka postav stále někam jde a cestou pořád někoho náhodně potkává, s dotyčným pokecá, bojuje s ním nebo uteče, a tak pořád dokola. Text je hodně jednoduchý a charaktery nepropracované i na stopáčové standardy. Nejzajímavější postava je Elizabeth. Tím, že se vyřešila ta záležitost s hledáním její nejlepší přítelkyně a s jejím "pronásledovatelem", to klidně mohlo celé skončit, to bylo asi jediné, co mělo nějakou pointu.

Kniha Pod hrozbou smrti v seznamech

Autoři knihy

Scott Siegel