Poslední strach přehled

Poslední strach
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/22403/bmid_posledni-strach-lGE-22403.jpg 4 51 51

Stopy hrůzy 28, ze seriálu Země duchů. Šestnáctiletý Andy, který se jako jediný živý znenadání octl v Zemi duchů, má konečně možnost vrátit se domů, i když to znamená, že se bude muset definitivně rozloučit s krásnou Elizabeth. Ale vynoří se ještě jedna překážka – někdo ukradl Tajemství Smrti a míří s ním do světa živých. Pokud se Andymu a Elizabeth, kterým pomáhá kouzelník Velký Aurugula, nepodaří zloděje zastavit, zemřou na světě milióny lidí. Konečný zápas se odehrává na školní diskotéce, kde ruka Smrti kosí jednoho po druhém a zdá se, že není úniku…... celý text

Literatura světová Horory
Vydáno: , Studio dobré nálady - nakladatelství Kredit

Final Frenzy, 1993

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední strach. Přihlašte se a napište ho.

Petra-Nela
06.11.2024 5 z 5

Tak jsem docetla celou Serie a moc se me to libilo, skoda ze v CR nevysel ten 5 dil.

Martin82
15.11.2021 ztráta času

(SPOILER) Co napsat závěrem této série.....Andy se po mnoha dobrodružstvích vrátil domů a aby to náhodou vše v dospělosti nezapomněl, začal si to v závěru sepisovat.....wooow. Jeho dobrodružství ve stylu 20-30 stránek na jedno a pak další které s předchozím vůbec nesouvisí ( jak stolní hra otázky a úkoly) opravdu není můj šálek ..v tomto případě čaje.....20% (10% za to, že snad nikdy nevznikne pokračování)

Kontryhelka
02.12.2020 1 z 5

Andy a země Duchů. Přečteno, ale velmi ztuha. Tahle kniha stejně jako ostatní s Andym se mi nelíbila, nezaujala mně fakt ničím.

Kniha Poslední strach v seznamech

Autoři knihy