Strach přehled

Strach
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422382/bmid_strach-8tn-422382.jpg 4 1585 1585

Mysteriózní thriller plný hrůzy. Vyhořelý třicátník se po letech vrací do příměstské čtvrti na úpatí hory, která ukrývá mrazivé tajemství – ve výjimečně chladných zimách se tam ztrácejí děti. Společně s bývalou láskou a kamarády musí čelit nejen zlomyslné síle, ale i stínům vlastní minulosti. Všechny pády a zklamání, které do té doby zažil, jsou ničím proti peklu číhajícímu na místech, kde vyrůstal. Autor bestsellerů Jozef Karika v děsivém příběhu s nadpřirozenými prvky přináší i citlivé vyprávění o tom, jak naše životy ovlivňuje dětství a všechno, co jsme jako děti zažili.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strach. Přihlašte se a napište ho.

zuzi.cte
18.10.2024 5 z 5

Tenhle spisovatel umí opravdu napsat strašidelný a napínavý příběh s nečekaným koncem.
Prví polovina knihy mě moc nepohltila, ale zato od druhé jsem se nedokázala odtrhnout.
Doporučuji číst v létě Myslím si, že kdybych ho četla v zimě, tak nevylezu z domu, nebo se zblázním strachy při každém kroku ve sněhu.

Čand@
01.10.2024 5 z 5

King má svoje Derry a Castle Rock, Karika má Ružomberok :))
Ak sa mi niekedy stane, že sa tam nejakým omylom ocitnem, viem, že na túru do okolných hôr sa určite nevydám. Na to je Karika príliš dobrý mystifikátor a ja príliš veľký strachopud :)).
Ešteže sa nám globálne otepluje!

lesehest9
25.09.2024 1 z 5

Tahle kniha je podvod na čtenáři. Nejdříve je příběh celkem zajímavý, i když zoufale neoriginální (děti mizející beze stopy, ach jo...). Ale autor se neobtěžuje nijak přiblížit, co to jeho vraždící "TO" vůbec je, kde se vzalo, proč zrovna na tom místě a proč zrovna specificky v mrazech, vlastně se na konci knihy člověk nedozví vůbec nic (což ale dle nadšených komentářů tady evidentně spoustě lidí nevadí). Je to jako číst detektivku a nedozvědět se, kdo je vrah. Naštěstí mám tuhle knihu půjčenou z knihovny, kdybych za ni byla zaplatila, byla bych dost naštvaná. Nedá se vůbec srovnat s Trhlinou, je to ztráta času.

Knižní novinky (43. týden)

20.10.2019

Podzimní novinky z nakladatelství Argo

03.11.2016

Jen žádný smysl, záměrné zapomnění je mnohem příjemnější, snadněji se s ním žije.

Kniha Strach v seznamech

v Přečtených2 063x