Strach přehled

Strach
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447398/bmid_strach-ANF-447398.jpg 4 250 250

Komisař Sharko série

Policistku ze severu Francie pronásledují noční můry. Vypukly krátce poté, co podstoupila transplantaci srdce – vidí cizí ženu volající o pomoc z uzamčené temné místnosti. Jde snad o vzpomínku člověka, jehož srdce jí bije v těle? Komisař Shark a Lucie Henebelleová řeší tou dobou případ ženy, již kdosi věznil v podzemí tak dlouho, že téměř oslepla. Hrůzné nálezy z místa činu vedou do vrahova přirozeného prostředí… až za hranici šílenství.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , XYZ (ČR)

Angor, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strach. Přihlašte se a napište ho.

Jack Bauer
10.02.2024 5 z 5

Nejčtivější Sharko hned od samého začátku, více napínavých scén a akce než v předešlých knihách, dosti drsné scény, příběh víc než dobrý a pravděpodobně bude pokračovaní. S Lucií si pořídili dvě žraločí mláďata.

Žanek_Hantec
27.11.2023 5 z 5

Naprostá špica! Klidně bych dal šest šteren z pěti... Těžké hustopeč, napínavý jak kšandy. Vyrépaný augle a láčová koc s dvakrát vyčenžovanó hercnó. No su zvědavé, kam až totok muže zajít. Vzhůru na další Žralokovu bichlu!

šipek
13.11.2023 5 z 5

Tak tohle byla úplná pecka. Napínavé, čtivé a dech beroucí počteníčko. Jedna z nejlepších knížek, kterou jsem poslední dobou četl.

Knižní novinky (15. týden)

05.04.2020

"Někdy život začne až teprve tehdy, kdy člověk ví, že smrt je blízko."

Kniha Strach v seznamech