Strach milovat přehled
Julie Buxbaum
Emily Haxbyové je třicet, pracuje u nejžádanější právnické firmy v New Yorku a může si dovolit byt na Manhattanu. Navenek úspěšná mladá žena ale pociťuje jediné: naprostou prázdnotu a vyčerpání. Její velká láska skončila nedávno rozchodem, v práci je vystavena obrovskému tlaku, a ke všemu ztrácí jediného člena rodiny, který jí kdy rozuměl. Zdá se, že všechno se spiklo proti ní - ale možná je chyba na její straně... Psychologický román s někdy až krutou upřímností vypráví příběh ženy, která se tolik bála milovat, až téměř ztratila vše, i sebe samu.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , Ikar (ČR)Originální název:
Opposite of love, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strach milovat. Přihlašte se a napište ho.
Hlavní hrdinka mi moc k srdci nepřirostla. Vadila mi její nerozhodnost co dělat se svým životem. Sama sebe neustále trestala.
Tak tuhle knihu mám opravdu moc ráda, četla jsem ji už asi 4x a určitě ne naposledy. Upřímnost hlavní hrdinky je až odzbrojující a některé její úvahy jsou skoro jako moje vlastní. Knihu doporučuji, dávám 5 hvězdiček a lituji, že její další novela nebyla dosud přeložena do ČJ.
Kniha Strach milovat v seznamech
v Mé knihovně | 60x |
Prijemny ctivy pribeh bez patosu a cukratek, mrknu i po ostatnich knihach autorky.