Stránky světa přehled

Stránky světa
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/260998/bmid_stranky-sveta-jOX-260998.jpg 4 256 256

Stránky světa série

1. díl >

Furia Salamandra Faerfaxová žije ve světě knih. Sídlo její rodiny v sobě ukrývá nekonečnou knihovnu. Do jejích hlubin se Furia vydává pátrat po jednom velmi speciálním svazku: své vlastní dušeknize. S ním ovládne sílu a magii slov. Ale netuší, jak smrtelné nebezpečí se nad ní vznáší. Každá kniha má totiž i své tajné stránky. Její rodinu ohrožuje mocný nepřítel – a jde po krku i jí. Musí se vydat do Libropolisu, města ztracených knihkupectví, ovšem nebude to snadná cesta. Boj proti vládcům bibliomantiky právě začíná!... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

Die Seiten der Welt, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stránky světa. Přihlašte se a napište ho.

KnihomolkaJulka
06.11.2024 2 z 5

Bohužel jsem tuto knihu nedočetla. Nemohla jsem se začíst. Nápad ale skvělý a pojmy jako bibliomantika a dušekniha moc oceňuji :)

M.C.SMITH
14.09.2024 2 z 5

Skvělý nápad, ze začátku jsem si myslela, že kniha pro mne bude srdcovkou, jenže.
Nedokázala jsem se úplně začíst, pbčas mi všechno přišlo moc přehnané a mohla bych tak pokračovat dál.
Sérii přečtu celou, mám ji zakoupenou a byla by škoda ji nepřečíst.
Zatím mi to přijde jako obyčejná tuctovka, ale třeba další díly překvapí.

Luciefever
24.02.2022 2 z 5

Téma dobré, vlastně dost pěkné. Pro knihomola je kniha o knihách domácí hřiště. Ale v tomto případě je spousta 'jenže'. Dalšího dílu netřeba.

Kniha Stránky světa v seznamech

knihovny pro dospívající mládež (young adult)

Kai Meyer
německá, 1969