Strašidelný dům přehled
Zuzana Pospíšilová
Vydejte se spolu s našimi hrdiny do Tiché ulice a odhalte tajemství strašidelného domu! Čtyři kamarádi jednoho dne zaslechnou podivné zvuky, které vycházejí ze starého a opuštěného domu se zanedbanou zahradou. Jsou přesvědčení, že v domě straší, jenže netuší, které strašidlo se tam usídlilo. A tak se na průzkum domu raději chtějí pořádně připravit. Čerti se bojí ptačích pírek, na upíra platí česnek a před utopením od vodníka ochrání plavací kruh. K jejich pátrání se shodou okolností připlete i strejda David a pomůže přemoci upíra Evžena i zachránit vílu Šťovinku, kterou upír věznil a nutil žvýkat šťovík, aby byla její krev chutnější.... celý text
Literatura česká Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2021 , BambookOriginální název:
Strašidelný dům, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strašidelný dům. Přihlašte se a napište ho.
Tak tento lehce strašidelný příběh nás hodně bavil, i když i dcera brzy odhalila "tajemství" a divila se, proč to ty děti nepoznaly. Ale o čem by to pak bylo, že?
Doporučujeme pro mladší děti a nebo jako čtení pro prvňáčky.
Kniha Strašidelný dům v seznamech
2010 | Kouzelná třída |
2012 | Detektivové |
2010 | Školní detektiv |
2007 | Pohádky před spaním |
2017 | Podivná hra |
Kniha mě bavila, jen jsem nerozlouskla to ''tajemství,, a musela mi ho mamka říct. Celou dobu jsem si myslela že to je vše pravda ale nebylo. :) Dala bych 3 a půl hvězdičky , není to špatné ale už jsem na to byla trochu starší , jinak pěkně napsaná. :)
Jinak všem určitě doporučuji i jako předčítání na dobrounoc. Alets