Stratený dedič přehled

Stratený dedič
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524516/bmid_strateny-dedic-656caa5b85053.jpg 4 470 470

Hry o dedičstvo série

Hry o dedičstvo sa končia prekvapivým odhalením a Avery Grambsová musí nájsť muža, ktorý jej pomôže zodpovedať celú hádanku. Okrem iného potrebuje zistiť aj to, prečo z nej miliardár Tobias Hawthorne urobil svoju dedičku na rozdiel od svojich právoplatných potomkov. Testy DNA odhalili, že Avery nie je s Hawthornovcami pokrvne spriaznená, isté stopy však naznačujú, že jej spojenie s rodinou je oveľa hlbšie, než si dokázala predstaviť. Pátranie po pravde Avery neuľahčujú ani Grayson a Jameson Hawthornovci, ktorí ju vedú rôznymi smermi. Nebezpečenstvo sa stupňuje a nepriatelia sa snažia Avery vyradiť z hry akýmkoľvek spôsobom a za akúkoľvek cenu.... celý text

Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: , Yoli (SK)

The Hawthorne Legacy, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stratený dedič. Přihlašte se a napište ho.

Isew
17.01.2025 3 z 5

(SPOILER) Konečně! Po mnoha tisících přečtených stránkách, po mnoha vysilujících a náročných dějích, větách a příbězích, konečně nastal ten kýžený den a já to dokázala. Konečně jsem našla pravý a nefalšovaný poklad. Ano, je to tak - Vichr z hor. No posuďte: Znal jste mou matku. (ZLP) Ale Toby není můj otec. Moje DNA to nebyla. Tohle je má matka. (ZLP) Byla to Melliina matka? (ZLP) Byl si jistý, že jsem Tobyho dcera. Ale nejsem, ne? Pokrevní ne. Na vaši matku si nevzpomínám. (ZLP) Říkala jste, že vaše matka byla těhotná. Narodilo se dítě? (To je moje obzvlášť oblíbená pasáž) (ZLP) Moje sestra. (ZLP) Nejsem pravnučka paní Laughlinové. Nejsem neteř Rebeccy ani Emily. Eve ano. To ona tam patří. (ZLP) Je to vaše dcera. (ZLP)
Vysvětlivky: ZLP - zbytečné literární pindy.
Poklad, no jak říkám, poklad.

MollyCornelia
08.01.2025 5 z 5

5*/5*
Jsem stejně nadšená jako z prvního dílu. Odkaz Hawthornů určitě není typický vycpávkový díl, naopak se odkryje spousta dřívějších záhad a přichází nové postavy. Není nouze o zvraty ani o nové informace.
Četlo se mi to velmi rychle, stránky mi mizely pod rukama, a autorka mě stále napínala, že jsem prostě musela vědět, co bude dál. Avery mě uchvátila, její vynalézavost i přání zanechat si aspoň trochu z normálního života.
Romantika dostala jen minimální prostor, což je za mě trochu škoda, ale akce to vynahradila.
Doporučuji všemi deseti! Už čtu třetí díl :).

EdiDanko
04.01.2025 5 z 5

Tohle bylo top! Já osobně mám strašně moc ráda knihy, které jsou plné hádanek a v každé nové informaci je něco, co otočí s celým příběhem a tahle série je toho plná. Nemůžu se dočkat dalšího dílu!

Dvakrát do stejné řeky, Nové šance a další knižní novinky (4. týden)

21.01.2024

Vychází Rod nebes a dechu, Pavouk a další knižní novinky (42. týden)

16.10.2022

Nejlepší trik pro opuštěné lidi je nedovolit si toužit po tom, kdo odešel.

“Zavři oči, slyšela jsem říkat Max. Představ si, že stojíš na útesu nad oceánem. Vlasy ti vlají ve větru. Slunce zapadá. Duší tělem toužíš po jedné věci. Po jednom člověku. Slyšíš za sebou kroky. Obrátíš se. Kdo je tam?”

Nikdy jsem si neuměla představit, jaké to je, když je jeden člověk tvoje všechno. Když se na něj podíváš a prostě to víš. Nevěřila jsem, že bych toho byla schopná. Nechtěla jsem toho být schopná.

Kniha Stratený dedič v seznamech

v Mé knihovně284x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)