Straty a nálezy přehled

Straty a nálezy
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/163529/straty-a-nalezy-163529.jpg 4 64 64

Odborníčka na starožitnosti Cady Briggsová pomáha podnikateľovi Mackovi Eastonovi nachádzať stratené poklady solventných klientov. Aj keď ju šarmantný Mack veľmi priťahuje, Cady nemá v úmysle miešať prácu s pôžitkom. Karta sa však obráti, keď ju nečakaná tragédia v rodine prinúti, aby požiadala Macka o pomoc – nie však pri pátraní po umeleckých dielach, ale po nebezpečnom vrahovi. Kým lúštia tajomstvá a záhady spojené so zločinom, nič netušiac nachádzajú jeden druhého...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

Lost & Found, 2001

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Straty a nálezy. Přihlašte se a napište ho.

Kudík
25.07.2022 4 z 5

(SPOILER) Pohodové čtení z oblasti uměleckých galerií, obchodováním se starožitnostmi a rizik falzifikátů, kde Vesta s praneteří Cady měly podobné nadání v jejich odhalování. V rámci knihy jsem nepřišla na to, proč se Vesta (možná až na její jméno :) ) zdála svým příbuzným tak moc výstřední. V samotném závěru, po otevření té správné šperkovnice, protože bylo od začátku jasné, že ji Cady objeví, mi bylo pratety celkem líto a mnohé se z jejího chování objasnilo. Já osobně podezřívala pouze část z pachatelů, hlavního strůjce nikoliv.
V samotném závěru je uvedeno kdo s kým skončil, anebo spíše začal.

Adelajda_4
08.07.2022 3 z 5

Tohle byla taková pohodová detektivka z uměleckého prostředí, Hlavní postavou je zde Cady Briggsová, která se živí jako odhadkyně umění, tato žena pomáhá firmě Macka Eastona vyhledávat odcizené starožitnosti. Je již od začátku jasné že osud dá tyto dvě postavy nějakým způsobem dohromady, stane se tomu při Cadyinu soukromém vyšetřování, neboť její prateta Vesta, ředitelka galerie umírá za podivných okolností. Cady se nehodlá smířit s tím, že zemřela přirozenou smrtí a pouští se do pátrání po jejím vrahovi.
Byla to taková příjemně plynoucí kniha bez zbytečného množství postav, bez násilí, pokud chcete sáhnout po něčem oddechovém, určitě doporučuji.

pip11
06.09.2021 5 z 5

Příběh se odehrává ve světě umění a starožitností. Příjemně plynoucí děj s detektivní zápletkou, pohodový a hezký příběh.

Kniha Straty a nálezy v seznamech