Sedm záhad Strážce duší přehled
Arnošt Vašíček
Strážce duší série
Po čem pátrali templáři na biblické hoře Mórija? Souvisely čarodějnické procesy s genetickými pokusy mimozemské civilizace? Žil na Moravě poslední potomek královského rodu Inků? Podaří se objevit Dýmající zrcadlo a mytické Oči smrti? Co obsahovala tajná zásilka z pozůstalosti popraveného císaře Maxmiliána? Kdo byl poslední český upír? Dokázali alchymisté komunikovat s nadpřirozenými bytostmi? Autor se vrací k jednotlivým námětům televizního seriálu Strážce duší tentokrát v dokumentární knize plné překvapivých faktů a odhalení. Poutavě představuje záhadné archeologické nálezy a podivné záznamy v starých kronikách, které se doposud nepodařilo uspokojivě vysvětlit. ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sedm záhad Strážce duší. Přihlašte se a napište ho.
Chvílemi občas divoké spekulace, ale jako odpočinková literatura a doplněk k seriálu Strážce duší OK
Průvodce seriálem Strážce duší aneb jak to bylo ve skutečnosti. Moc se mu líbilo, jak pan Vašíček dokáže zaujmout i vysvětlováním dalších záhad, které s daným tématem souvisí. Za mě super kniha a kdo má rád tajemno a záhady, bude nadšen :-)
Kniha Sedm záhad Strážce duší v seznamech
2009 | Ďáblova lest |
2012 | Ztracená brána |
2017 | Krev démona |
2005 | Strážce duší |
2007 | Tajemství ďáblovy bible |
Hodně zajímavé čtení které čtenáře zavede do říše záhad a prozradí z jakých materiálů autor čerpal. Zajímavý mix fikce a tajemství které lidstvo řeší a řešit bude pořád protože u spousty těchto knih člověk tápe a není schopen spoustu tajemných věci vyřešit. Jde o odvěký boj člověka a věcí které nemůžeme pochopit a to je přece to krásné.