Strážce duší přehled
Arnošt Vašíček
Strážce duší série
Tři napínavé detektivní příběhy (Tajemství templu; Madonin dar; Démoni noci), v nichž hlavní roli hraje zlo pod rouškou nadpřirozena. Cyklus zfilmovala Česká televize. Náš svět není tak obyčejný jak se zdá. Kdesi hluboko pod nánosem všednosti jsou ukryty stopy fascinujících tajenství.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strážce duší. Přihlašte se a napište ho.
Příběhy, které užívají v téhle knize jsou lehkým, milým čtivem pro líný letní den, kdy si s knihou lehnete někde ve staré chalupě nebo pod hradem a začtete se do tajemných příběhů. Od malička mám moc rád seriál a kniha je ztělesnění seriálových zážitků spisovatele Armína a studentky Katky. Moc hezké čtení, které otevírá bránu do minulosti. Z Tajemství templu na vás přímo dýchá letní čas na středověkém hradě.
Kniha Strážce duší v seznamech
Část díla
2009 | Ďáblova lest |
2012 | Ztracená brána |
2017 | Krev démona |
2005 | Strážce duší |
2007 | Tajemství ďáblovy bible |
Bezvadné čtení které jsem si užil a hodně mě bavilo. Všechny příběhy se četli moc pěkně, pokud mám najít jeden který mě sedl nejvíce tak asi Tajemství templu. Autor opět dobře spojil napětí a tajemno a výsledek je super. Jdu sehnat další díl.