Strážce dveří (2023) | Databáze knih

Strážce dveří přehled

Strážce dveří
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502261/bmid_strazce-dveri-6397137be3d0d.jpg 4 28 28

Dez je bývalý žoldák a nadšený amatérský muzikant, který si právě v Kalifornii užívá slunce a občasné vystoupení po barech, když v hotelu, kde bydlí, dojde k útoku. Tým špičkových profesionálů se pokusí unést právničku významné zbrojařské společnosti, Petra je navíc dcerou jejího výkonného ředitele. Naštěstí je tu i Dez. Po zmaření únosu, a protože nemá na práci nic lepšího, Dez souhlasí, že Petře pomůže s další mrzutostí: miliardovou zpronevěrou. Jenomže se během pátrání dostane na stopu nebezpečného spiknutí, jež má vyústit v ozbrojený převrat a pokus o mezinárodní oslabení USA. Ovšem mezi spiklenci a úspěšným pučem stojí jediná překážka: Dez, Strážce dveří.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Kalibr

The Gatekeeper, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strážce dveří. Přihlašte se a napište ho.

jan7113
29.01.2025 5 z 5

Vážení, já jsem nadšen. Zase jeden zachránce světa, neohrožený bouchač jménem Dez. Vyzná se ve všem (včetně počítačového zabezpečení i jaderných elektráren), je vtipný, dokáže dokonale předvídat a zabíjí jedním úderem. A protože odvážnému štěstí přeje, má štěstěnu na své straně. Tudíž je nesmrtelný.
Kniha se čte fakt úplně sama. Napětí spolu s krátkými kapitolami vám prostě nedovolí knihu odložit. Stačí se do děje ponořit, moc nad tím nepřemýšlet a zážitek je maximální.

Staráknížka
23.09.2024 4 z 5

Tak nevím - mám se smát nebo plakat ? Každopádně jsem se pobavila - Dez je rozhodně borec, tak trochu Ferda mravenec práce všeho druhu. Nic ho nerozhodí, všechno zvládne, je prostě nezničitelný. A navíc hraje na kytaru. Četba byla rozchodně zajímavější než poslouchat povolební komentáře. A stejně - kdo Dez opravdu byl ??!

Twoo
10.04.2024 2 z 5

Tohle nedoctu. Blbina. Trochu vtipna, ale za ztratu nekolika hodin zivota fakt nestoji. Hvezdicky za styl psani, ktery mi docela sedl, a za hezkou obalku to je tak vse.

Kniha Strážce dveří v seznamech

v Mé knihovně51x