Klíč přehled
Marianne Curley
Strážci času série
< 3. díl
Poklidné dny na zemi jsou sečteny. Lathenia - vládkyně Řádu chaosu - získává stále větší kontrolu nad silami podsvětí. Blíží se poslední rozhodující bitva. Klíč rozhodne. Pokladnice zbraní, jejichž ničivá síla nahání děs všem Vyvoleným, se Lathenii nesmí dostat do rukou.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klíč. Přihlašte se a napište ho.
Třetí díl celé série jsem také přečetla téměř v řádu hodin, ale jak už se tady v jiných recenzích ozývaly hlasy, že třetí díl byl nejslabší, tak s tím nemůžu než souhlasit. Celé to bylo místy velmi chaotické a občas jsem se musela vědomě nutit abych nepřeskakovala některé pasáže. Ale celkový dojem mi to nezkazilo.
Musím říci, že jako celek se mi série moc líbila, ale poslední díl byl kupodivu nejslabší. Strašně se mi pletlo, kdo vlastně v jednotlivých kapitolách vypráví příběh. SPOILER: Sice se tam pořád něco dělo, ale nemělo to takovou šťávu jako ty předchozí díly. Navíc mě totálně rozčiloval Dillon a také Matt svou podezíravostí vůči všem. No a ten konec s Rochelle mě pěkně naštval.
Kniha Klíč v seznamech
cestování časem australská literatura pro mládež science fantasy (SF + F)
Opět zajímavé zamyšlení. Každopádně ne vše končí úplně dobře, protože to není pohádka pro děti.