Temnota přehled
Marianne Curley
Strážci času série
V tomto pokračování knihy Vyvolený Isabela a Ethan pokračují v boji proti Řádu chaosu a také proti svému vlastnímu osudu. Získávají nového spolupracovníka v Isabelinu bratrovi Mattovi. Matt se usilovně snaží zvyknout si na obtížný život strážce času, a stává se tak hlavní postavou vedlejší dějové li
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temnota. Přihlašte se a napište ho.
I druhá kniha mi byla přínosem. Temnota a její sevření lidského srdce do paniky, strachu a chaosu. Není vám to povědomé?
Druhá kniha pro mě byla trochu zajímavější a chytlavější než kniha první. S postavami jsem se pozdravila jako se starými známými a se zatajeným dechem jsem sledovala jakým směrem se bude děj odehrávat.
Kniha Temnota v seznamech
cestování časem australská literatura pro mládež science fantasy (SF + F)
Bylo to akční, napínavé a ... pohádkové :o) Pamatuju si, že před cca 12 lety, kdy jsem to četla poprvé, jsem tenhle díl dala za jedno odpoledne. Tentokrát mi to trvalo déle. Příběh jsem si už moc nepamatovala. V hlavě mám ze všech dílů jen takové střípky a záblesky. Těším se, až se zase začtu do poslední knihy. Já tuto sérii řadím k těm vydařeným.