Noční loď do Číny přehled

Noční loď do Číny
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/222334/bmid_strazci-minulosti-nocni-lod-do-ciny-URt-222334.jpg 4 44 44

Strážci minulosti série

< 3. díl

Strážce minulosti Jake Djones a jeho přátelé opět vyrážejí vstříc novému dobrodružství. Tentokrát je čeká cesta do Číny 16. století. Tam mají zneškodnit nebezpečného nepřítele Xi Xianga, který chce zničit obchodní vazby mezi Východem a Západem a uvrhnout celý svět do války. Xi Xiang navíc drží klíč k tajemství zmizení Jakeova bratra Filipa. Hodiny osudu odtikávají poslední vteřiny. Stačí strážci minulosti splnit svůj úkol? Dozví se Jake něco víc o svém bratrovi? Minulost je ohrožena; jen Jake Djones ji může zachránit!... celý text

Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: , Alicanto (Egmont ČR)

Night Ship To China, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Noční loď do Číny. Přihlašte se a napište ho.

essene
06.09.2024 5 z 5

Opět super,ale...velké ale-otevřený konec?Divné

pipa36
05.08.2021 5 z 5

Tak tohle byla pecka - napínavé od začátku do konce, plno akce a děje, sem tam se i zasmějete. Prostě super, tak to má být.
Sice nejsem cílovka, ale moc se mi to líbilo, nemohla jsem se odtrhnout. Ale poslední 2 stránky ve mě vzbudily takovou frustraci, kterou jsem u čtení knih nepocítila už hodně dlouho - jak může autor vymyslet takový konec, a v sérii poté nepokračovat?!

Elen telemna
28.10.2018 4 z 5

!Komentář může obsahovat spoilery!

Úžasná knížka!!! Když jsem ji dočetla, řekla jsem si: ,,Cože? A takto to končí? To nemyslíte vážně! Konečně se najde jeden bratr a hned zmizí druhý!!!" Konec byl opravdu dost otevřený... Škoda, že není další díl.
Celou dobu mi tak nějak vadila Jojo. Nebyla mi vůbec sympatická. Byla namyšlená a sobecká. Ale zhruba ve třičtvrtině knížky mi už tak nevadila (asi proto, že si Jake začal "všímat" i Topaz).
Knížka je zajímavá, originální a napínavá. Rozhodně nelituji, že jsem si ji přečetla!!! ;D

Kniha Noční loď do Číny v seznamech

cestování časem