Hvězdy osudu přehled
Nora Roberts
Strážci (Nora Roberts) série
1. díl >
Samotářskou výtvarnici Sashu pronásledují noční můry a nutí ji tvořit mimořádná díla. Zoufale se snaží pochopit ony vize a hlavně, proč se jí neustále zjevuje záhadný cizinec. Podivná síla ji zavede na ostrov Korfu, kde se ke svému velkému údivu seznámí s Branem, mužem ze svých snů. Ten na ostrově jako mnozí další hledá tajemný šperk a musí jej nalézt dřív, než padne do špatných rukou.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , AlpressOriginální název:
Stars of Fortune, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hvězdy osudu. Přihlašte se a napište ho.
I když fantasy nepatří mezi moje oblíbené žánry,u této knihy mi to vůbec nevadilo. Noru Roberts mám moc ráda,je to jedna z mých oblíbených autorek a ani tato kniha nezklamala. Víc jak půlku knihy jsem přečetla v porodnici při čekání na porod,zbytek pak po kouskách po večerech po uspání dětí. Rovnou budu pokračovat druhým dílem.
I když je Nora Roberts často skloňovaná autorka, tak mám zatím od ní přečtený jen první díl "smrtících" detektivek z budoucnosti. A jelikož ten se mi líbil, tak jsem se rozhodla zkusit i něco dalšího z její tvorby. Tentokrát fantasy trilogii Strážci. A první díl se mi líbil (i když detektivka o něco více). Četlo se to dobře. Šestice strážců, kteří se postupně seznamují, odkrývají svá tajemství a mají za úkol jak jinak než zachránit svět. Nenáročné, odpočinkové, do dalších dílů se určitě pustím.
Kniha Hvězdy osudu v seznamech
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Mám ráda fantasy a myslím, že toho mám i dost načteno.. Toto se ovšem moc nepovedlo.. Autorku neznám, ale ze zdejších komentářů mám pocit, že píše o hlavně o romantické lásce.. Tady je jí také trochu, do toho je namícháno trochu fantasy , ale v širším měřítku se to tak nějak mele.. konečný souboj dobra a zla se vešel na dvě stránky?? já bych chtěla znát detaily z boje, tady si plno věcí musím domýšlet.. Vůbec nevím, jestli se pustím do dalšího dílu..