Zakázané doteky přehled
Ann Maxwell
Román z raného středověku vypráví příběh neohroženého skotského bojovníka a mladé zasvěcené kněžky. Mladičké Amber, nadané zvláštními schopnostmi, přinesou bezvládné tělo neznámého bojovníka, zasaženého bleskem. Senzibilní Amber, které dotyky s ostatními muži působí fyzickou bolest, pocítí poprvé spříznění a lásku. Bojovník Duncan ztratil vzpomínky na minulost.Ožení se s Amber, ale později se ukáže, že měl jisté nepominutelné závazky. Obviňuje Amber, že vycítila jeho problémy a nechala ho jednat nečestně a podle. Příběh vášnivé lásky se zdramatizuje.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1999 , BaronetOriginální název:
Forbidden, 1993
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zakázané doteky. Přihlašte se a napište ho.
První díl se mi moc líbil, tak jsem byla zvědavá, ale bohužel musím říct, že toto se opravdu nepovedlo, protože to bylo téměř o ničem, první dvě třetiny tedy doslova, stále dokola to samé, žádný děj a jen celé stránky nesmyslného, nezáživného a krkolomného textu. Magie mi v knihách nevadí, postavy a příběh by se asi dal, ale toto bylo hlavně špatně napsáno. Poslední třetina už se dočíst dala, ale tuto knihu už určitě podruhé ne.
Pěkný příběh, klidně bych ho zařadila do,, červené knihovny,, :D
Jediné, co mi vadilo, tak to , že hned na začátku jsem si nemohla ujasnit v jaké době se děj odehrává. Až během čtení a některých faktů použitých z opravdových dějin se dalo období tipnout.
Kniha Zakázané doteky v seznamech
ztráta paměti, amnézie historické romance
2000 | Jantarová pláž |
1999 | Nevěsta z Blackthornu |
1998 | Jenom on |
2010 | Nepokojná láska |
2009 | Podzimní milenec |
Oproti prvnímu dílu to bylo celkem zklamání. První polovinu se vůbec nic nedělo a to anotace slibovala poměrně zajímavý příběh. Bohužel musím napsat, že i hlavní postavy mi nijak nepřirostly k srdci. V Amber jsem se nevyznala, když se nic nedělo tak jen brečela, a když se toho naopak dělo až moc, byla klidná. Duncana bych něčím s radostí praštila po hlavě. Neříkám, že druhá polovina knihy byla špatná. Dokonce naopak, ale nějak to nebylo podle mých představ. I tak jsem zvědavá na další díl. Snad ten bude lepší.